Herkes beni kız sanıyor

Eskiden beni de kız zannediyorlardı saçlarım uzun, vücudum zayıf idi :D Ağırlık çalış, sürekli testosteronu destekleyen besinler tüket yüz hatların erkeksi hale geliyo zaman geçtikçe. Östrojen içeren besinlerden uzak dur.
 
@egemennulldreinull Ben de Edge'de yaşıyorum, lan ne Edge'i, neyse.

Sakal bırakabilirsin, bacaklarında kıl bırakabilirsin, saçını kestirebilirsin, bakışlarını ve davranışlarını biraz daha sertleştirebilirsin.

Hiçbiri işe yaramadıysa;
cikar-goster_2032738_m.jpg
 
1,75 civarları, 100 kilo ve 18 yaşımdaydım. Saçım da uzundu ve saçım açık gezmeyi severdim. Otobüste annemleyiz. Arkadan kızın biri öndekilere sessiz şekilde bir takım sözler sarf etmeye çalıştı.Arkadaşları da dediğini anlayınca tüm kızlar gülmeye başladı, annem dahil. Tabii ben bu durumdan bi' haberim. İndik otobüsten anneme sordum ne oldu diye. Arkamdaki kız, arkadaşlarına beni işaret ederek "Kız mı?" diye soruyormuş. Yani demem o ki sen cüsseli de olsan birileri mutlaka bir şeyler diyor ister istemez 😄. Bu arada hala saçım uzun ve yemek yemediğim zamanlarda saçım açık geziyorum. Hala bu cüssemi korumama rağmen bu damgayı yiyorum ister istemez 😅. Takma kafana bu kadar, oluyor böyle şeyler.
 

Geri
Yukarı