Yeni hesap oluşturdum ancak ismin yanına şöyle bir etiket de ekledi. Yorum yaparken ismimin gözükmesini istiyorum, bunu nasıl kaldırabilirim, bir yolu var mı? Doğrudan silmeye çalışıyorum kabul etmiyor.
Eki Görüntüle 2574113
Etiketi kaldırdığımda sadece ismim kalıyor ve onda da şöyle bir şey söylüyor. Yani başka etiket koyuyor yine.Kanalı özelleştir dedikten sonra aşağıda kullanıcı isminde değişmesi lazım denedin mi?
Etiketi kaldırdığımda sadece ismim kalıyor ve onda da şöyle bir şey söylüyor. Yani başka etiket koyuyor yine.
Eki Görüntüle 2574118
Hayır isimle ilgili problem yok hocam, etiketi zorunlu hale getiriyor.Kullandığın isimlerde problem olabilir. Öneri olarak sunuyordur farklı isimler denedin mi?
Hayır isimle ilgili problem yok hocam, etiketi zorunlu hale getiriyor.
Eki Görüntüle 2574120
Küçük de denedim büyük de, kabul etmiyor. Kullanıldığını sanmıyorum bir sürü isim denedim. Rakam koyunca kabul ediyor ancak rakam da koymak istemiyorum.Hocam ilk zamanlarda hiçbir türlü sıkıntı yaşanmıyordu. Şimdi diğer hesabımla bende denedim. Dediğin gibi ilk önce kabul etmiyor. Ama yazıyı uzatınca büyük küçük yapınca kabul ediyor. Kullanılan bir ad olmasından dolayı da yapabiliyordur.
Küçük de denedim büyük de, kabul etmiyor. Kullanıldığını sanmıyorum bir sürü isim denedim. Rakam koyunca kabul ediyor ancak rakam da koymak istemiyorum.![]()
Herhalde hesap yeni diye hemen kabul etmiyor. Yapmak istediğim isim hxrea değil tabii onu örnek attım da yapacağım ismi direkt kabul etti ancak 14 gün beklemem gerekiyormuş.beklerim sağlık olsun, teşekkür ederim hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.