YouTube herkese açık kullanıcı adını etiketsiz yapmanın yolu var mı?

Hxrea

Centipat
Daha fazla  
Yeni hesap oluşturdum ancak ismin yanına şöyle bir etiket de ekledi. Yorum yaparken ismimin gözükmesini istiyorum, bunu nasıl kaldırabilirim, bir yolu var mı? doğrudan silmeye çalışıyorum kabul etmiyor.
1757871216028.png

Yeni hesap oluşturdum ancak ismin yanına şöyle bir etiket de ekledi. Yorum yaparken ismimin gözükmesini istiyorum, bunu nasıl kaldırabilirim, bir yolu var mı? Doğrudan silmeye çalışıyorum kabul etmiyor.
Eki Görüntüle 2574113

Kanalı özelleştir dedikten sonra aşağıda kullanıcı isminde değişmesi lazım denedin mi?

Hayır isimle ilgili problem yok hocam, etiketi zorunlu hale getiriyor.
Eki Görüntüle 2574120

Hocam ilk zamanlarda hiçbir türlü sıkıntı yaşanmıyordu. Şimdi diğer hesabımla bende denedim. Dediğin gibi ilk önce kabul etmiyor. Ama yazıyı uzatınca büyük küçük yapınca kabul ediyor. Kullanılan bir ad olmasından dolayı da yapabiliyordur.

Hocam ilk zamanlarda hiçbir türlü sıkıntı yaşanmıyordu. Şimdi diğer hesabımla bende denedim. Dediğin gibi ilk önce kabul etmiyor. Ama yazıyı uzatınca büyük küçük yapınca kabul ediyor. Kullanılan bir ad olmasından dolayı da yapabiliyordur.
Küçük de denedim büyük de, kabul etmiyor. Kullanıldığını sanmıyorum bir sürü isim denedim. Rakam koyunca kabul ediyor ancak rakam da koymak istemiyorum. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhalde hesap yeni diye hemen kabul etmiyor. Yapmak istediğim isim Hxrea değil tabii onu örnek attım da yapacağım ismi direkt kabul etti ancak 14 gün beklemem gerekiyormuş. :D Beklerim sağlık olsun, teşekkür ederim hocam.

Herhalde hesap yeni diye hemen kabul etmiyor. Yapmak istediğim isim hxrea değil tabii onu örnek attım da yapacağım ismi direkt kabul etti ancak 14 gün beklemem gerekiyormuş. :D beklerim sağlık olsun, teşekkür ederim hocam.

Rica ederim hocam adınıza sevindim. İlk zamanlar dediğim gibi hiçbir türlü sıkıntı yoktu mesale _ başlangıç ve _ sonda biten alt çizgi kabul etmiyormuş artık. Ancak bende o şekilde. Garip şeyler deniyor Google gene. Hayırlısı bakalım. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı