Herkesin sevdiği fakat sizin sevmediğiniz oyun var mı?

Witcher serisi, Half-Life serisi, Resident Evil serisi, Mount and Blade serisi, Mario serisi, Batman serisi, God of War serisi, Dying Light serisi, Outlast serisi, GTA serisi, Yakuza serisi, Fallout serisi, Postal serisi, CS serisi, PES serisi, FIFA serisi, Forza serisi, NBA 2K serisi, WWE 2K serisi, Mortal Kombat serisi, Metro serisi, CoD serisi, Battlefield serisi, Farming SIM serisi, ETS serisi, Borderlands serisi, Sims serisi, RDR serisi, Skyrim serisi, Crysis serisi, Titanfall serisi, Need for Speed serisi, Insurgency serisi, Tomb Raider serisi, Doom serisi, Mass Effect serisi, AC serisi, Far Cry serisi, MGS serisi, L4D2 serisi, Portal serisi, Crew serisi, Bus SIM serisi...

(!)
Bir şey oynamıyorsun yani.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
CoD: Black Ops. MW oyunlarını küçükken oynayıp beğenmiştim, hikayeleri de güzel gelmişti ama, o kadar yıl shooter oynayınca Black Ops’ta özel bir şey göremedim açıkçası.

BO çıktığı zaman da 11-12 yaşındaydım, korsancıdan alıp oynasam büyük ihtimal benim için efsane oyunlar arasına girerdi ama 22 yaşında oynayınca aman aman beğenemedim.
 

Geri
Yukarı