Herkesten ve her şeyden korkmak

Dayı ne diyorsun ? Konuyu açan benim zaten.
Pardon bi an konu dedim arkadaşa diyecektim Çünkü daha dün yazmıştı yok şöyle böyle şimdide yazmış ki zamanla geçti. Böyle bir sorunun 1 günde geçmesi imkansız bence.

Hayır hocam yaşadıklarımı anlattım önceki yaşadıklarımı bununda zamanla gectiğini söyledim zaten yazdığımda.

Böyleyimdir, bu aralar, sorgulamaya başladım, düşünüyorum ve görürüm kelimeleri şimdiki zamandır. Eğer böyleydim, önceden, sorgulamaya başlardım, düşünüyordum gibi kelimeler ise önceden yaşandığı anlama gelir. Siz kelimeleri başladım, düşünüyorum ve böyleyim falan deyince şimdi yaşıyormuşsunuz anlamına geliyor. Lütfen bir şey anlatırken kelimeleri doğru anlamda kullanalım. Yanlış anlamda kullanınca yanlış anlaşılabiliyor.

Hocam böyleyimdirden kastım mesela Allah'ı sorguluyorum gözümü kolumu demek istedim diğerlerini demek istemedim ailemi dedim diğerleri ayrı.

Ve düzenle yapamıyorum yanlış anlaşılmaya acık bir şey olduğu için düzenleme yapacakdım ama seceneği yok maalesef :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…