Hero 5A alınır mı?

DarkMyFor

Hectopat
Daha fazla  
Sizce gelecek için iyi bir sistem mi 6 7 yıl götürür mü alınır mı? Yoksa daha iyileri var mıdır? Bir de RTX 3060 Ti yerine RTX 3070 alsam bu anakarta takabilir miyim? Taksam darboğaz yapar mı? Bir de SSD olarak bu sisteme uyumlu mudur? PC'deki SSD bir tık kötü gibime geldi sizin de öneriniz varsa SSD olarak açığım fikre.

Samsung 870 EVO 250GB 560MB-530MB/s SATA 2.5" SSD (MZ-77E250bw)​

Teşekkürler.
Hero 5A.png

Hocam 1. si anakarta takarsın ve darboğaz yapmaz. 2. Fiyat pahalı mı evet. 3. Ssd iş görür ancak SATA ssd den kurtulup m2 yi 1tb yapsanız daha güzel olur.

Şimdi o olmamış bu olmamış demek istmeiyorum son günlerd eçok hakim olmadığımdan piyasaya ama ben 5600x ile 3070'i gayet dengeli kullanabiliyorum. 3070 alman çok daha mantıklı olur daha uzun süre bu sistemi kullanmak istersen. Ana kartın da uyumlu. Genel anlamda diğer parçalarda da çöp bir durum görmedim güç kaynağı hariç. Onu sonra dilersen daha kaliteli bir model alarak değiştir. BUnun gibi:

Sizce gelecek için iyi bir sistem mi 6 7 yıl götürür mü alınır mı? Yoksa daha iyileri var mıdır? Bir de RTX 3060 Ti yerine RTX 3070 alsam bu anakarta takabilir miyim? Taksam darboğaz yapar mı? Bir de SSD olarak bu sisteme uyumlu mudur? PC'deki SSD bir tık kötü gibime geldi sizin de öneriniz varsa SSD olarak açığım fikre.

Samsung 870 EVO 250GB 560MB-530MB/s SATA 2.5" SSD (MZ-77E250bw)​

Teşekkürler.Eki Görüntüle 1733645
Ben Hero 5A aldım ama buradaki ekipmanlarla benim ekipmanlar farklı eğer Gamegaraj kasa falan diyorsan ürünleri kaliteli uzun süreli kullanımda nolur bilemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı