Hero PC hocası sistem 14,899.00₺

İyi hocam sizin dediğiniz daha iyi olur.

Ben Modart'ın sistemlerini beğeniyorum ve 1 ay içinde indirim yapar diye düşünüyorum. Sence beklenmeli mi? Modart'ın indirimleri sağlam oluyor. Sağlam olmasa bile parçaları kaliteli koyuyor.

Bekleyebilirsiniz hocam.

Birinde XFX Speedster QICK RX 6750 XT diğerinde ASUS Dual RX 6750 XT O12g var. Bu 2 kart arasında çok fark var mı? Baktığımda bir sürü varyasyon olduğunu görüyorum bunların sıralaması nasıl sizce

İkisinin de soğutması iyidir hocam.

@messinicocugu reis PC hocasının sistemiyle 1.5 sene idare edebilir miyim sence PSU güvenilir mi? Veya yapmamı önerdiğin bir özelleştirme var mı? Cevap verirsen çok sevinirim.

PSU pek iyi değil değiştirebilirsen TD500 mesh yap bir de SSD'yi Kingston NV1 yap.

@messinicocugu maalesef kasayı TD500 yapamıyorum bütçemi aşıyor en fazla 16.000 bin TL verebilirim kasayı değiştirmeden kullansak çok bir problem olur mu eger olursa da 15.000 -16.000 arası önerdiğiniz bir sistem var mı?

@messinicocugu maalesef kasayı TD500 yapamıyorum bütçemi aşıyor en fazla 16.000 bin TL verebilirim kasayı değiştirmeden kullansak çok bir problem olur mu eger olursa da 15.000 -16.000 arası önerdiğiniz bir sistem var mı?

Spec Delta yap o zaman kasayı SSD'yi de NV1 yap.
Alternatif olarak bu sistem alınabilir(anakartı H610M-D, SSD'yi Team, kasayı Lian Li 205 mesh, ekran kartını RX 6600 XT, PSU'yu FSP yap.):

Alternatif olarak bu sistem alınabilir(anakartı H610M-D, SSD'yi Team, kasayı Lian Li 205 mesh, ekran kartını RX 6600 XT, PSU'yu FSP yap.):

Hocam sağ olun bütçeyi artırıp ilk dediğiniz gibi td 500 ile alacağım yardim için teşekkürler.

Hocam haqqus kasası bu haliyle alınabilir mi? Uzun süre kullanım için. 10-13k arası bütçem var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı