Heroes of the Storm Resmen Öldü

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
heroes-of-the-storm.jpg

Blizzard, MOBA oyunu Heroes of the Storm’un kalıcı bakım moduna geçtiği için artık herhangi bir önemli içerik güncellemesi görmeyeceğini açıkladı. Kısacası, sunucular çevrimiçi kalacak ve Heroes of the Storm oynanabilir kalacak, ancak güncellemelerin son yıllarda olduğundan daha az ve daha uzun aralarla gelmesini bekleyebilirsiniz. Geliştiriciler yaptıkları duyuruda “Heroes of the Storm’u uzun süredir devam eden […]

Devamı: Heroes of the Storm Resmen Öldü
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Online oyunların ölmeleri beni çok üzüyor. İnsanlar vaktini veriyor, oyunlarda bir yerlere geliyor sonrasında ise ya yapımcı şirket para kazanmadığından oyunu kapatıyor ya da oyuncular bıraktığı için artık oynanmaz hale geliyor oyun.

Evet, hatta dibine kadar.

Mesela reklam izleyerek gün içinde 50 altın alıyorsunuz.

Haftalık olarak hesaplarsak 50x7=350 altın.

Oyunun iyi denebilecek premium araçları en kötü 8.000 altın ve teklifler her zaman gelmiyor. Hatta tier X tanklar genel olarak premium olanları 20.000 altına kadar çıkıyor.

Gene oyun algoritması sizin altın harcamanızı sağlayıp ardından iyi teklifler veriyor.

Bu P2W değilse ben oyunu bırakıyorum.

Blizzard'ın Hearthstone'u aksine P2W bir oyun değildi, Allah rahmet eylesin. İyi bilirdik. Oyunu 1 hafta oynayarak neredeyse haftada bir her karakteri açabiliyordunuz ki sık sık karakterler indirime de giriyordu. Her gün gelen altın ödüllü görevlerle, bolca dağıtılan loot kutuları ve her hafta değişen çoğu zaman altın veya kutu ödüllü (genelde 3 ayrı ödül veriliyordu Win sayınıza göre) brawl sistemiyle rahatlıkla istediğiniz karakteri açabiliyordunuz. LoL'de bir kahraman açmaktan veya Valorant'ta açmaktan çok daha kolaydı mesela. Oynadığınız kahramanların da level ödülleri arasında kozmetikler, sandıklar dışında yine altın ödülleri de vardı hatta.

Yine de bir gün bu oyunun geri geleceğine inancım tam. Güncellemelerle güç dengeleri sık sık değişiyordu, bu kimileri için iyi olsa da belli bir oynayış tarzını oturtmuş benim gibi arada sırada oynayan insanlar için iyi olmuyordu. Bence ölmüş sayılmaz ancak yaşıyor da diyemeyiz.

2022'de asgari ücretle çalışan Türk genci mi olmuş acaba oyun? (şaka, lütfen kızmayın.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı