Çözüldü Hesaba bağlı olan Rocktar Games hesabını değiştirilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Knover

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, RTX 4060TI 8GB, 16GB RAM.
Merhaba.
Steam hesabıma bağlı bir Rockstar hesabı var ancak hiçbir şekilde erişim sağlayamıyorum. Steam ana hesabımda GTA VI çıkınca almak isterim ancak bu durum engelliyor beni. Acaba Rockstar bağlantısını kaldırdıktan sonra yeni bir Rockstar oyunu alınca başka hesaba bağlayabilir miyiz? Yani ticket ile uğraşıyım mı bir ihtimali var mı bunun?

Çözüm
Merhaba.
Steam hesabıma bağlı bir Rockstar hesabı var ancak hiçbir şekilde erişim sağlayamıyorum. Steam ana hesabımda GTA VI çıkınca almak isterim ancak bu durum engelliyor beni. Acaba Rockstar bağlantısını kaldırdıktan sonra yeni bir Rockstar oyunu alınca başka hesaba bağlayabilir miyiz? Yani ticket ile uğraşıyım mı bir ihtimali var mı bunun?

Ticket atın düzeltirler.
Merhaba.

Ticket atın düzeltirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı