Hesaba birileri giriyor

Uygulama içerisinde girersen (App Store'ya da Google Play'den indirilmiş.) Öyle gözükür. Ancak telefondan ve tabletten Chrome üzerinden girersen Linux olarak gösteriyor.

Eğer durum öyleyse, o hesaplardan çıkış özelliği olsa gerek. Varsa o özellik, çıkışlarını yap, şifreni değiştir. Şu an hangi cihazı kullanıyorsun, özellikle ona da virüs programı kur.

Tableti kullanıyorum. Tablet hariç hepsini kaldırıyorum.

Technopat hesabına mı giriyorlar yoksa mail adresinize mi?
Gmail

Uygulama içerisinde girersen (App Store'ya da Google Play'den indirilmiş.) Öyle gözükür. Ancak telefondan ve tabletten Chrome üzerinden girersen Linux olarak gösteriyor.

Eğer durum öyleyse, o hesaplardan çıkış özelliği olsa gerek. Varsa o özellik, çıkışlarını yap, şifreni değiştir. Şu an hangi cihazı kullanıyorsun, özellikle ona da virüs programı kur.

Hocam az önce Android bir cihaz giriş yaptı!

Son düzenleme:
Ama şöyle birşey daha var. Hesabın oturum açıldığına dair hiçbir E-posta almadım.

Net bir şey söylemiyorum çünkü bir kaç hafta önce bir yerden duymuştum belkide ben yanlış hatırlıyıp abartıyorumdur, her neyse şöyle açıklayayım; birinin verdiği virüslü linke tıkladığın zaman otomatik şekilde iki aşamalı doğrulamayı falan atlayıp direkt hesabına ulaşabiliyorlar diye biliyorum. (biliyorum büyük ihtimalle ben abartıyorum)

Net bir şey söylemiyorum çünkü bir kaç hafta önce bir yerden duymuştum belkide ben yanlış hatırlıyıp abartıyorumdur, her neyse şöyle açıklayayım; birinin verdiği virüslü linke tıkladığın zaman otomatik şekilde iki aşamalı doğrulamayı falan atlayıp direkt hesabına ulaşabiliyorlar diye biliyorum. (biliyorum büyük ihtimalle ben abartıyorum)
Hocam vallaha korkmaya başladım az öncede bir android giriş yaptı.

Hocam vallaha korkmaya başladım az öncede bir android giriş yaptı.

Hesabının şifresini başka bir cihazdan değiştirir misin? Hiç kullanmadığın bir cihaz olsun. Ebeveynlerin ya da kardeşlerin vs. onların cihazlarından değiştirmeyi denesene, belki cihazından takip ediyorlardır. Ancak korkma
Hocam dizide yordum kusura bakmayın, olayı çözdüm hesap çalınması değil android kunlandığım için olan hataymış. Sizide yordum kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı