Steam hesabı nasıl çalınabiliyor hiç anlamış değilim. Sonuçta mobil guardla hesabı koruyosunuz. Girerken telefonunuza kod geliyor. Kod girmeden zaten giriş yapamıyosunuz. Buna rağmen nasıl çalınıyor?
Hocam çok saçma değil mi hesabımın güvenliği evet benden sorumlu fakat yine de hile açan kişi ben değilim ve bunun için 20 gün önce ticket açtım buna rağmen banımın kaldırılmaması çok saçma
Hocam çok saçma değil mi hesabımın güvenliği evet benden sorumlu fakat yine de hile açan kişi ben değilim ve bunun için 20 gün önce ticket açtım buna rağmen banımın kaldırılmaması çok saçma
Hocam hesabın nasıl çalındı ben hâlâ onu anlamadım. Birisi hesabının şifresini öğrense değiştirse sen yine mail adresinden geri alabiliyorsun. Mailini değiştirmek istese yine senin kendi mailine veya mobil guardına kod geliyor. Adam bunları bilmeden nasıl çalabiliyor hesabı? Ben hiç anlamadım.
Hocam hesabın nasıl çalındı ben hâlâ onu anlamadım. Birisi hesabının şifresini öğrense değiştirse sen yine mail adresinden geri alabiliyorsun. Mailini değiştirmek istese yine senin kendi mailine veya mobil guardına kod geliyor. Adam bunları bilmeden nasıl çalabiliyor hesabı? Ben hiç anlamadım.
İnternette görmüştüm adam kullanıcı adı ve şifreyi öğrendikten sonra guard kodu kısmında tüm olasılıkları dinleyip kırıyordu şifreyi ama ne kadar doğru bilmiyorum. Benim hesapta da guard olmasına rağmen sadece hesap adı ve şifreyi kullanarak her şeyini değiştirmişlerdi. İlginç gerçekten.