Steam Hesabı çalındı

zeld21

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Steam hesabım çalındı. Smurf olduğu için yeni fark ettim. CS2 Prime almıştım hesabıma. E postama ve hesabıma giriş sağlanmış ve değistirilmiş. Hesabım 5 ay önce calınmış yeni fark ettiim. İlk e postamı falan biliyorum, hesabın adı falan aklımda. En son ki girdiğim tarih falan. Destek talebine yazdım, sizce kaç gün sürer hesabı almam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Steam hesabım çalındı. Smurf olduğu için yeni fark ettim. CS2 Prime almıştım hesabıma. E postama ve hesabıma giriş sağlanmış ve değistirilmiş. Hesabım 5 ay önce calınmış yeni fark ettiim. İlk e postamı falan biliyorum, hesabın adı falan aklımda. En son ki girdiğim tarih falan. Destek talebine yazdım, sizce kaç gün sürer hesabı almam?

İlk e postanız önemli bulmaya çalışın. Ayrıca Prime'ı kart ile vs aldıysanız ödeme dekontu kod kullandıysanız kod vs bulup desteğe iletmeniz gerekli.

5 ay olmuş daha yeni farkındasın bravo. Kanıt sunarsan geri alırsın tabii mükemmel supportları ilgilenirse. Geri dönüşleri çok uzun sürüyor çalınalı baya zaman olmuş işin zor gibi bence ümidini kes artık.

Muhtemelen hesabınıza ban yedirtmişlerdir çoktan ama yine de ümidi kesmenin bir anlamı yok steam destek ile iletişime geçin. Prime almak için kullandığınız kart veya hediye kodu işinize yarayacaktır muhtemelen bilginize.

Muhtemelen hesabınıza ban yedirtmişlerdir çoktan ama yine de ümidi kesmenin bir anlamı yok steam destek ile iletişime geçin. Prime almak için kullandığınız kart veya hediye kodu işinize yarayacaktır muhtemelen bilginize.

Banlanmışsa neyine çabalasın belki de envanteride yuttular ayrıca cs yi çalıştıramayacak yasaklanma yazısını süs diye mi kullansın. Senin hesaba yasaklanma gelse direkt silmez misin?

5 ay olmuş daha yeni farkındasın bravo. Kanıt sunarsan geri alırsın tabii mükemmel Support'ları ilgilenirse. Geri dönüşleri çok uzun sürüyor çalınalı bayağı zaman olmuş işin zor gibi bence ümidini kes artık.

Main yüksek o yüzden smurf geçmek istedim ve o zaman fark ettim ininal kartımla almıştım sanırım Prime hatırlıyorum yani hesabın adı falan da var yazdım ne kadar sürer acaba geri almam ve nasıl geri alacağım.

İlk e postanız önemli bulmaya çalışın. Ayrıca Prime'ı kart ile vs aldıysanız ödeme dekontu kod kullandıysanız kod vs bulup desteğe iletmeniz gerekli.

İlk e postayı biliyorum zannedersem Prime ininal ile almıştım hesabın adını falan da biliyorum acaba almam kaç hafta sürer.

Banlanmışsa neyine çabalasın belki de envanteride yuttular ayrıca CS'yi çalıştıramayacak yasaklanma yazısını süs diye mi kullansın. Senin hesaba yasaklanma gelse direkt silmez misin?

Dediğine göre hesabı alan kişi internet kafede oynuyormuş.

Son düzenleme:
Kullanıcı adında bahsediyorsan yapamaz steam id değişmiyor. Diğer yönden normal nick değişikliği önemli değil istediği kadar saçmalasın. Bence uğraşmaya gerek yok olan olmuş şahsen başıma gelse kabullenmek zorunda kalırdım bir daha da aynı hatayı tekrarlamamaya dikkat ederdim. Ben sizden daha çok üzülüyorum dolandırıcılara hesap çaldırmanız çok canımı sıkıyor. Aslında bu steam bence bunun farkında dolandırıcının hangi yöntemlerle yaptığını biliyordur ama bir önlem için yol koşmuyorlar gibime geliyor çok garip. Daha bugün dolandırılmak üzereydim ama basit mesajlarına yem olmuyorum.

Kullanıcı adında bahsediyorsan yapamaz Steam ID değişmiyor. Diğer yönden normal nick değişikliği önemli değil istediği kadar saçmalasın. Bence uğraşmaya gerek yok olan olmuş şahsen başıma gelse kabullenmek zorunda kalırdım bir daha da aynı hatayı tekrarlamamaya dikkat ederdim. Ben sizden daha çok üzülüyorum dolandırıcılara hesap çaldırmanız çok canımı sıkıyor. Aslında bu Steam bence bunun farkında dolandırıcının hangi yöntemlerle yaptığını biliyordur ama bir önlem için yol koşmuyorlar gibime geliyor çok garip. Daha bugün dolandırılmak üzereydim ama basit mesajlarına yem olmuyorum.

Hesabı geri aldım bana tek kullanımlık giriş şifresi attı ve girdim hesabıma.

Yeni konular

Geri
Yukarı