Çözüldü Instagram Hesabı kapatıldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hebevnejs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bundan 1-2 gün önce Instagram hesabım askıya alındı. Birbiriyle hiçbir bağlantısı olmayan arkadaşlarımın da hesapları askıya alındı fakat itiraz edilince açıldı. Bende itiraz ettim nafile, hesabımı kapattılar. Yanında 3-4 tane daha hesabım vardı onlarda askıta alınmış. Çok önemli olmadığı için sadece tek bir hesabı kurtarmaya odaklandım fakat olmadı. Yeni bir hesap açtım ne biriyle konuştum ne de bir şey yaptım o da askıya alındı. IP ban yedim sanırım, tek bir Instagram kullanıyordum artık onu da kullanmıyorum, giremiyorum. Canım sıkıldı bu konuya. Hesap açtıran insanlar var bir tanesi 400 diyor bir tanesi 7 k olur diyor. Ne yapmalıyım? Hesabı nasıl açabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çözüm
Hocam,ben daha yeni açtığım hesabı 1995 falan yazmıştım bunu da askıya aldılar,kimlik doğrulaması istediler yaş tutmuyor zaten kesin kapatırlar hesabı diye yapmadım askıda bekliyor hala.Kafayı yiyeceğim en sonunda.Yarın arkadaşın telefonundan yapacağım.Yarın detaylı şekilde yardımcı olur musunuz rica etsem ?
Hocam yeni Gmail hesabı açıp evde en az instagramla uğraşan birinden yeni hesap açın. Dediğim gibi açar açmaz hiç istek atmayın. Özellikle takipleşmediğin kişilere hiç mesaj atma. Bu şekil boşta dursun hesap. Yeni hesapları bot sanıp direkt kapatmaya çalışıyorlar.
Hocam benim yaş küçük 14 yaşındayım.

Problem oluşmaz 13 yaş altı değilsen. Dediğim gibi, kimlikteki doğum tarihi ile hesabın doğum tarihi aynı olsun, hiçbir problem yokken bille askıya alınıyor bazen o sebepten. Zaten askıya alındığında gerekçesini vermiyor Instagram. Dümenden bir tane ‘'itiraz et" butonu koymuşlar geçiştirmek için.

Problem oluşmaz 13 yaş altı değilsen. Dediğim gibi, kimlikteki doğum tarihi ile hesabın doğum tarihi aynı olsun, hiçbir problem yokken bille askıya alınıyor bazen o sebepten. Zaten askıya alındığında gerekçesini vermiyor Instagram. Dümenden bir tane ‘'itiraz et" butonu koymuşlar geçiştirmek için.
Banada 16 yaş altı olduğundan ilk hesabımda belirli bir saat sonra reels bakamıyorum ebeveyn istiyordu.

Yeni bir facebook hesabı açtım. Ama meta verified ekranı yok hiçbir yerde. Hesap yeni olduğu için mi görünmüyor acaba?

Arkadaşlar şimdi gördüm meta ekranını. Meta verified'a abone oldum. 48 sonra onaylayacaklar sanırım. Meta destek ile bunu çözmeye çalışacağım. Gelişmelerden haberdar ederim

Bu arada meta verified ilk ay 17 TL
2 kere müşteri temsilcisiyle konuştum. Yapabilecekleri bir şeyin olmadığını söylediler. İtirazın sonuçlanmasını beklemekten başka çare yok

2 kere müşteri temsilcisiyle konuştum. Yapabilecekleri bir şeyin olmadığını söylediler. İtirazın sonuçlanmasını beklemekten başka çare yok

Başkan aylardır kendini avutuyorsun bu şekilde, beklemek değil yeni bir hesap açıp önüne bakmaktan başka çaren yok.

Bana da 16 yaş altı olduğundan ilk hesabımda belirli bir saat sonra Reels bakamıyorum ebeveyn istiyordu.

18 yaş altı hesaplar genç hesap sayılıyor, günlük sınır falan oluyor. Başka bir hesap açıp ebeveyni o hesap yap, ayarlamaları değiştir. Ancak bu ayarlamayı yapmasan bile ‘'bu günlük yok say" gibisinden bir şey vardı oradan rahatça Reels izlemeye devam edebiliyordun. Ondan mı bahsediyorsun? Yoksa belirli bir saatten sonra Reels kısmına girince akış yenilenmedi gibisinden bir şey çıkıyor, izleyemiyorsun. Hangisi?

Son düzenleme:
Başkan aylardır kendini avutuyorsun bu şekilde, beklemek değil yeni bir hesap açıp önüne bakmaktan başka çaren yok.

18 yaş altı hesaplar genç hesap sayılıyor, günlük sınır falan oluyor. Başka bir hesap açıp ebeveyni o hesap yap, ayarlamaları değiştir. Ancak bu ayarlamayı yapmasan bile ‘'bu günlük yok say" gibisinden bir şey vardı oradan rahatça Reels izlemeye devam edebiliyordun. Ondan mı bahsediyorsun? Yoksa belirli bir saatten sonra Reels kısmına girince akış yenilenmedi gibisinden bir şey çıkıyor, izleyemiyorsun. Hangisi?
Hesapların hepsi açtığım zaman 1 saat içinde her türlü kapanıyor o yüzden bakamıyorum bile reels falan artık.

Hocam yeni hesap açtım bilgisayardan telefona geçirdim birkaç teknoloji kanalı ve sevdiğim yayıncılar takip ettim sonra yemek yemeye gittim bir girdim hesaba askıya alınmış

Screenshot_20250823_164710_Instagram.jpg

@hebevnejs

Son düzenleme:
Hesapların hepsi açtığım zaman 1 saat içinde her türlü kapanıyor o yüzden bakamıyorum bile Reels falan artık.

Hocam yeni hesap açtım bilgisayardan telefona geçirdim birkaç teknoloji kanalı ve sevdiğim yayıncılar takip ettim sonra yemek yemeye gittim bir girdim hesaba askıya alınmış

Eki Görüntüle 2561364

@hebevnejs

İtiraz et, hesapta yaş kısmını kimlikteki yaş yaptın değil mi? Öyleyse açarlar. Kimliğinin fotoğrafını atman lazım.İtiraz et dedikten sonra onu isteyecek Instagram senden.

Hesapların hepsi açtığım zaman 1 saat içinde her türlü kapanıyor o yüzden bakamıyorum bile reels falan artık.

Eki Görüntüle 2561364

@hebevnejs
Sende de İP ban var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı