Hesabı kim ödemeli?

Hesabı kim ödemeli


  • Oy verenlerin toplamı
    143
  • Anket kapandı .
Davet eden oderse iyi olur. Boyle bir kaide yok tabii, en azindan bunu tartismayacak derecede acik bir arkadas edinmek daha iyi olur.
 
Erkek kadını yemeğe çıkarmak istiyor ama kadının durumu yok kabul etse erkeğe yük etmese aralarındaki ilişki bozulacak daha kötü sadece erkek ödese ayda 4 kere buluşulsa hesap 250 gelse ayda 1000 eder şahsen ben kadın olsam bir erkeğe ayda 1K zarara soksam utanırdım bana göre yakılan benzini mazotu yenilen yemeğin yarısını vermesidir ömür boyu erkeği cüzdan gibi kullanan kadınla bırakın bir ömürü 2 dakika bile geçirmek istemez hiçbir erkek.
 
Para kazanmak her 2 cinsiyet için de zor, herkes çalışıyor. Dolayısıyla erkeklik gibi konuları bu tür basit konulara indirgemek erkeklik kavramının içini boşaltıyor.

Ödetmek ile ödemek ayrı 2 kavram. Yiyip, yiyip ödetmek kullanmak sınıfına giriyor. Sıra sıra ödemek ya da eşit olabilecek şekilde ödemek ise kimseyi utandırmadan, sıkmadan günü bitirir.
Yine de bence erkek bir kadından maddi anlamda daha güçlü ve kollayıcı olmalı. Elbette her zaman erkek ödememeli ama çoğunlukla mesela yemeği erkek ödüyorsa kadın Starbucks'dan kahve vs alabilir zaten buluşma için bir sürü makyaj malzemesine , kıyafete para veriyor bir de hesabı öderse iyice zor duruma düşer diye düşünüyorum kadın tarafın.
 
esfgg2jkgm251.png
 
Yediğim yemeği bir başkasına ödetmek istemezdim, karşımda oturan kişinin yemeği ödemek isterdim.

Çok fazla düşünmeye gerek yok, biri bana yemek ısmarlasaydı kahveler benden olurdu. Siz gerekeni yapın ve karşı tarafın nezaketine bakın.

Sevgi bile karşılıklı olur, peki ya yenilen yemeğin hesabı? 🥳
 

Geri
Yukarı