Steam Hesabı kısıtlı olan birine oyun hediye edebilir miyim?

Cüzdanda yeteri kadar para var mı? Yaptığınıza göre var diye tahmin ediyorum. Steam'de hediye gönderirken karşıdaki hesabın gönderdiğiniz hediye tutarından daha büyük bir alışverişi yoksa gönderilmiyor diye biliyordum. Ne kadar doğrudur bilemiyorum, forumdan birisi yazmıştı. 🙂

Cüzdanda yeteri kadar para var mı? Yaptığınıza göre var diye tahmin ediyorum. Steam'de hediye gönderirken karşıdaki hesabın gönderdiğiniz hediye tutarından daha büyük bir alışverişi yoksa gönderilmiyor diye biliyordum. Ne kadar doğrudur bilemiyorum, forumdan birisi yazmıştı. 🙂
Evet para var.

Yani şimdi onun 150 Tl den fazla alışveriş mi yapması lazım ??

Ben üniversite okuyorum. Hazırlık dayım. Büt'e kaldım. Vaatlerim vardı eğer geçersem Büt'ten arkadaşa oyunu alacaktım. ( Geçemezsem okul bitiyordu 😁) Bugün girdim Büt'e Kıl payı geçtim. Arkadaş google üzerinden ETS'yi indirmişti. Sildirdim ona şu an almam lazım. 😅😅. Sözüm var.
Yine sözünü tut canım ona lafım yok ta burda kazanan arkadaşın olmuyor :D Steame kazandırıyorsun, madem oyunun değeri 150TL indirimi bekle 150TL'lik toplam hediye gönder daha çok makbule geçsin :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı