Rockstar Games Hesabı kurtarmak

ay1kan

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 6600 İ7 9700F H310M PRO VDH PLUS 16 GB Ram 240 GB SSD 2 TB Harddisk
Arkadaşlar bundan aylar önce mailime virüs bulaştı alel acele birçok hesabın mailini ve şifresini değiştirip eski mailimi Google'dan komple sildim. Fakat Rockstar Games hesabımın mailini değiştirmeyi unutmuşum. Şimdi de RDR 2 girmek istediğimde hesap istiyor şifre ve mail var fakat kod gönderiyorlar ama mail olmadığı için kodu göremiyorum ne yapmam lazım? Yardımcı olun RDR 2, GTA 5'imin gitmesini istemiyorum.

Arkadaşlar bundan aylar önce mailime virüs bulaştı alel acele birçok hesabın mailini ve şifresini değiştirip eski mailimi Google'dan komple sildim. Fakat Rockstar Games hesabımın mailini değiştirmeyi unutmuşum. Şimdi de RDR 2 girmek istediğimde hesap istiyor şifre ve mail var fakat kod gönderiyorlar ama mail olmadığı için kodu göremiyorum ne yapmam lazım? Yardımcı olun RDR 2, GTA 5'imin gitmesini istemiyorum.
Kesin bir bilgim yok ama satın alma dekontları işine yarar belki

aynı olayı bende gta V de yaşadım rockstar gamesa ticket attığımda dekont istediler birde epic games hesabımın ıd gibi birşeyi atmamı istediler attım attıktan sonra yeni mailime toplam 2 günde tamamen geçiş yaptılar

Son düzenleme:
Bende böyle bir olay yaşadım baya zor ben desteğe yazdım olmadı sen şansını dene dekontlar çok önemli böyle konularda benden dekont istedi olmadığından kanıtlayamadım hesap gitmişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı