Hesabım 4. kez ELO Hell'e düştü

@KebabAlanya Ben bıraktım. Arkadaşlar ayda yılda bir kez ısrar ettiğinde ARAM oynamak şartıyla girip eğleniyorum o kadar. Darısı senin başına artık. 🙂
 
Bir gün 10'lu Win streak yaptığımda oluyor bir gün takım yüzünden 6'lı lose streak yaptığımda, en iyisi 5 girip esnek kasmak :) Çok dengesiz var oyunda.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar, hesabı sadece Amumu oynayarak Gümüş 1 89 LP'ye kadar çıkarttım, orada bir kez daha (West'teki hesap için 5. kez, tüm hesaplarım için 9. kez) ELO Hell'e girdi.

Sanırım ufak bir taktik buldum, sıkıntılı hesabı, dinlenmeye bırakmak iyi fikir gibi. 3 gündür oynamadım West'deki hesap ile. Gümüş 2 75'den Gümüş 1 20'ye çıkarttım. 4 maç kazandım.

Birde çok oyun atmak değil de, gözü doyurmak için giriyorum artık. Günlük 30-40 LP kazandığım zaman yeter diyip çıkıyorum. Ard arda girdiğim her zaman, son maçı kaybediyorum, o 1 kaybettiğim maçın LP'sini, 2 maçta kazanmak harbiden yoruyor.

Hem hesabı, hem kendimi dinlendirerek sorunu çözdüm sayılır. Ama daha altın serileri var. Asıl ELO Hell'i orada göreceğim.
 
Herkese merhaba. Bugün EUW ve TR'de 2 kez, toplam 3 hesapta 4 kez başıma gelen bir olayı anlatacağım.

Bu aralar Ashe'i çok sevdim, çok hızlı çar, Q'su sayesinde çok iyi burst hasar çıkarıyor. Ben Ashe ile TR 500.lüğüne kadar çıktım (Çok bir şey gibi gözüküyor ama altın adamlar var genelde). %80 WR'im vardı Ashe ile. Toplam ise %60. Gelen takımlar çok iyi. Hiç kaybetmedim. Böyle 10 maçlık winstreak sonrası, o kazandığım maç...

Kimin âhını aldım bilmiyorum ama, o maçtan sonra bir kaybetmeye başladım, böyle boş beleş adamlar yok. Kule altında 100 canla duran Kai'Sa'ya ulti atmak yerine gidip Q atan Lux mı, Vayne'in yanına Rakan alıp sürekli karşı ADC'ye fokuslayıp onu devre dışı bırakması gerekirken salak saçma supporta tüm yeteneğini boşaltanlara mı, üstte Try ile Teemo'ya ezilen mi...

Bütün gelen takımlar çöp. Hepsi çöp. 1-2'si değil. Alayı çöp. Ne Ashe oynatıyorlar, ne Vayne, ne MF. 2 kişi girince biraz toparlanıyor. Ama sürekli 2 kişi olamıyoruz.

Durum bu, Riot boosterları engellemek için mi böyle bir şey yaptı? Bilemem. Buraya ağlamak istedim, yoksa oyun içinden birine çok büyük sinir boşalması yaşayıp kapıma polis gelecek. Ama hem TR, hem EUW'de olan 3 hesapta da bu şekilde. İki sunucuda da Bronz ELO'dayım. Yine klasik 99 LP'den 20 LP'ye kadar eridikten sonra tekrar 90 LP'ye çıkıp tekrar kaybetme laneti.

En sonunda LoL'ü bırakma noktasına geleceğim.

Düzenleme: Bir oyun daha girdim, ADC Senna, ben sup BC, üst Wukong, orman Rumble. Karşıda Nasus ve Voli var.

Wukong oyunda "Nasus kim yaa, oyun mu taşır" dedi, orada anladım adamın ne olduğunu, oyun sonu, 650 stackli Nasus kafalarına uçarak oyun bitirdi.

Gerçekten, LoL benim için bitti. CS:GO'yu hileden bıraktıysam, LoL'ü de ELO Hell'inden bırakacağım. Seri kazanınca niye böyle adamları veriyor anlamış değilim. WR'im yüksek, ama yanıma çöpten adamlar veriyor.
Bir oyun daha girdim, bot Sivir ADC, Vayne SUP oynadılar, toplam skor 0/21 botta.

Diyecek hiç bir şey yok. Ben bu kadar iyi giderken, Riot'un beni cezalandırması hiç akla mantığa sığmıyor. Benim WR'im yüksek iken neden düşük adamlar geliyor takımıma? Beni niye aşağı çekiyor?
Diğer hesapta bir maç daha girdim, bot 0/20.

Şaşırmadım.
Düşük elolarda takım oyununa odaklı değil de tek başına tehdit olan rollerle ve şampiyonlarla oynamanı tavsiye ederim. Üst koridor ve Orman bu durumlarda en baskın çıkanları. Rakiplerin de aşağı yukarı aynı yetenek seviyesinde olacakları için onlara göre minimum hata yaparak çok rahat bir şekilde oyun kazanabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı