Wasaki Zeptopat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #1 Steam hesabım çalındı ve çalan kişi Rust'tan ban yemiş. Kaldırmak için e-posta gönderdim, dönüş olmadı. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2023
Steam hesabım çalındı ve çalan kişi Rust'tan ban yemiş. Kaldırmak için e-posta gönderdim, dönüş olmadı. Ne yapabilirim?
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.932 Çözümler 2 Yer İzmir 20 Mayıs 2023 #2 Soğuk su iç açılmaz o hesap artık.
Inarius Centipat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 1.062 Çözümler 2 20 Mayıs 2023 #3 G. O. İmkansız açılması.
Lightbringerr Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 592 Çözümler 3 20 Mayıs 2023 #4 Calindigina dair kanit varsa acarlar belki. Benim hesabi biri calip CC yapmisti magazaya kapanmisti hesap. Calindigini Steam Destek anlayinca acmislardi yasagi.
Calindigina dair kanit varsa acarlar belki. Benim hesabi biri calip CC yapmisti magazaya kapanmisti hesap. Calindigini Steam Destek anlayinca acmislardi yasagi.
Forxane Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 168 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #5 Wasaki dedi: Steam hesabım çalındı ve çalan kişi Rust'tan ban yemiş. Kaldırmak için e-posta gönderdim, dönüş olmadı. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... O hesap geri gelmez boşuna bekleme
Wasaki dedi: Steam hesabım çalındı ve çalan kişi Rust'tan ban yemiş. Kaldırmak için e-posta gönderdim, dönüş olmadı. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... O hesap geri gelmez boşuna bekleme
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #6 Hesabın güvenliğinden siz sorumlusunuz. Suç sırasında hesabı kimin kullandığı önem teşkil etmez. O yasaklama kaldırılmaz.
Hesabın güvenliğinden siz sorumlusunuz. Suç sırasında hesabı kimin kullandığı önem teşkil etmez. O yasaklama kaldırılmaz.
Wasaki Zeptopat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #7 Lightbringerr dedi: Calindigina dair kanit varsa acarlar belki. Benim hesabi biri calip CC yapmisti magazaya kapanmisti hesap. Calindigini Steam Destek anlayinca acmislardi yasagi. Genişletmek için tıkla... hesabim calindiginda bir kaç mail geldi onlar geçerli olur mu acaba
Lightbringerr dedi: Calindigina dair kanit varsa acarlar belki. Benim hesabi biri calip CC yapmisti magazaya kapanmisti hesap. Calindigini Steam Destek anlayinca acmislardi yasagi. Genişletmek için tıkla... hesabim calindiginda bir kaç mail geldi onlar geçerli olur mu acaba