Okaner1 Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 640 Çözümler 4 18 Mayıs 2023 #21 Çağrı Onur Avcı dedi: Kanka kırmızı baz alınıyor haberin ola. Genişletmek için tıkla... Kırmızı baz falan alınmıyor, satış fiyatı yeşilden çok daha düşük olur.
Çağrı Onur Avcı dedi: Kanka kırmızı baz alınıyor haberin ola. Genişletmek için tıkla... Kırmızı baz falan alınmıyor, satış fiyatı yeşilden çok daha düşük olur.
epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.616 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #22 Çağrı Onur Avcı dedi: Kanka kırmızı baz alınıyor haberin ola. Genişletmek için tıkla... Kırmızı alan sahip olduğu oyunların o günkü güncel fiyattan toplamı. O fiyattan satabiliyorsanız hesapları helal olsun. Şahsen ben almazdım.
Çağrı Onur Avcı dedi: Kanka kırmızı baz alınıyor haberin ola. Genişletmek için tıkla... Kırmızı alan sahip olduğu oyunların o günkü güncel fiyattan toplamı. O fiyattan satabiliyorsanız hesapları helal olsun. Şahsen ben almazdım.
N Natiase Picopat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #23 https://steamcommunity.com/id/natiase Bu hesap kaç para eder?