Steam Hesabım ne kadar eder?

Hocam hesabın değerine düzenli SteamDB'den vs. bakıyorum ve biliyorum zaten. Sizlere sorduğum soru “bu hesaba kaç lira vermişimdir ve size göre kaç lira eder?” idi.

Tahminim 2000 civarı yatırılmış ama para etmez sonuç olarak Steam hesapları kişisel zevklere göre dizilir bu yüzdende fazla değeri olmaz.

Satmayacaksanız hesabın değeri ne işinize yarayacak? Millete hava mı atacaksınız? Bu konuların hala neden acıldıgını anlamıyorum.
Steam hesabıyla, parayla mı hava atacağım?İnsanların tahminlerini ve görüşlerini görmek istedim, bu kadar. Yine de sağolun.

2000'den fazla gibi içindeki oyunlara bakılacak olursa.
5090 lira yatırdım hesaba 2 yılda.
Hava atmak için söylemiyorum.

2000'den fazla gibi içindeki oyunlara bakılacak olursa.

Şuanın parasıyla fazla gelebilir ama eskiden o kadar pahalı değil di bu oyunlar arkadaş o dönemde para yatırmış olabilir bu ihtimalleri göz önünde bulundurarak söyledim.

Şuanın parasıyla fazla gelebilir ama eskiden o kadar pahalı değil di bu oyunlar arkadaş o dönemde para yatırmış olabilir bu ihtimalleri göz önünde bulundurarak söyledim.
Eskiden 200 yatırıp 10 oyun alıyorduk, şu an o oyunların her biri 200 300 lira oldu.

Steam hesabıyla, parayla mı hava atacağım? İnsanların tahminlerini ve görüşlerini görmek istedim, bu kadar. Yine de sağ olun.

SteamDB'nin fiyatına bakmayın bu arada. Hesaba 1000 bile yatırmamışımdır belki 500 dolar civarı şu an o kadar AAA oyunumda yok. Ya SteamDB de dengesizlik var ya da absürt bir şekilde ekonomide.

Ben de daha bu sene başlarında deli gibi oyun faslına başlayarak o civar bir şey yatırdım.

Satmaya kalksam 500 600 falandır herhalde ancak hesap değerini cidden merak ediyorsanız steamdb güncel fiyatları baz alır buna göre değeri söyler.

Levelin çok düşük. Oyunlarına bakarsak 2 tane AAA oyun var. Eski fiyatı 100 TL yi geçmicek 4 oyun var sadece hesabında. Bu level ve bu oyunlarla maks 15 dolar falan eder.

Envanterinizin mevcut değeri + "herkes tarafından kabul görülen" oyunların fiyatı hesabınızın değerini belirler.
Profil seviyesi de bir fiyat artışına yol açar tabii lakin 100-200 seviye bir profiliniz yoksa alıcı kişi çok da bir fiyat artışını kabul etmeyecektir.

Satmayacaksanız hesabın değeri ne işinize yarayacak? Millete hava mı atacaksınız? Bu konuların hala neden acıldıgını anlamıyorum.

Zaten hava atılacak bir hesap değil 25 level ve 2 AAA oyun var içinde. Bende anlamıyorum neden açıyor insanlar böyle, attıkları hesapların çoğunun da herhangi bir değeri olmayan hesaplar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…