Steam Hesabım ne kadar eder?

Satın alınan steam hesabı, sadece 1 banka dekontu ile geri alınabiliyor. Geçen sosyalden bir arkadaş bu durumdan şikayetçiydi.

400 Dolar'a kimse bu hesabı almaz. Bundan kat kat iyisini getirsen de almaz. Çok nadiren süper efsanevi bir hesap olursa evet.

Evet ama geçen bu siteyi keşfetmiştim. SteamDB'nin bir özelliği. Böyle bir konuda yardımcı olur diye düşündüm ama tabii ki de uçuk bir fiyat çıktı. Hesabın değeri bu bile olsa kimse satın almaz. Benim 3 yıllık sigara param zaten

10k ya kimse almaz.satılmaz bence steam hesabı

Madem satamıyoruz yorumlayalım bari Sizce hesap nasıl? Bu oyunlara bir de şu oyun eklense güzel olur dediğiniz oyun varsa önerilerinizi alırım.

Madem satamıyoruz yorumlayalım bari Sizce hesap nasıl? Bu oyunlara bir de şu oyun eklense güzel olur dediğiniz oyun varsa önerilerinizi alırım.

Oyunların hepsini at istersen, tam göremiyorum. Bir de kendi düşüncelerim: Mesela RDR2'yi 98 saat oynamışsın, bu bence az. benim GTA 5'te 316 saatim var. Eğer GTA 5’in yoksa, iyi bir indirimde mutlaka al derim; yılların eskitemediği bir oyun.

O zamanlar zamanım çok kısıtlıydı ben de hızlı hızlı bitirdim hikayesi için. Pişman da oldum bitirme kafasıyla oynadığım için. Şuan zaten oynayamıyorum kaldırdım pc'yi ders çalışıyorum. GTA 5 de Epic Games hesabımda var, yine de öneri için teşekkürler.
Bu arada oyunları atacaktım başta ama fotoğraf boyutu fazla geldi sanırım yüklenmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…