Hesabımı ve Tüm Mesajlarımı Silmek İstiyorum

• Konuyu başlatan Technogamer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.485
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
T

Technogamer

Ziyaretçi
Teşekkürler.

Ekleme: Ayrıca Blog yazılarım ve mesajlarım da silinsin lütfen.

@Murat5038 bende @Silinen üye ile aynı isteğimi site yönetimine sundum fakat dönüş yapılmadı.
Başka bir üyenin hatalı mesajını alıntı yapmam dolayısı ile tarafınızdan 1 gün ceza aldım. Hatalı mesaj yazan ben değilim, dalgınlıkla yapılan bir alıntıdan ceza almak hiç hoşuma gitmedi ve uyarmanızı beklerdim açıkçası. Forum kurallarında hatalı mesajı alıntı yapmak ceza gerektirir yazmıyor, ceza alabilirsiniz diyor. Yapılan bu davranış sebebiyle artık forumunuzda mesajlarımın yayınlanmasını istemiyorum. Kaldı ki belirli yaşlara gelmiş insanlarız, çocuğa ceza verilir gibi ceza almak pek hoş hissettirmedi. Sitenizde bulunan kendi fikri ve şahsi yorumlarımın silinmesi ve üyeliğimin silinmesi, dondurulması veya askıya alınmasını talep ediyorum.

Dediğim gibi reco, eğer yasal olarak bir engel olmadıkça yazılarınız silinmeyecektir. Hatalı mesajı alıntı yapmak ceza ve uyarı sistemimizde bulunan yönetmeliklerdedir. Yaptığınız veya cezaya meyilliyetiniz ne kadar çok ise uyarı yerine ceza verilmektedir. Üyeliğiniz ile ilgili işlemi yöneticilerden birine bildireceğim. İyi günler dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı