EA App Hesabının maili değişti

cobraefsanesi

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:amd ryzen 7 7700x Ekran Kartı: rtx 2080 ti Anakart:MSI MPG B550 GAMING PLUS RAM: Kingston Fury Beast 16GB 16x2 -Kasa: MSI MPG VELOX 100R White Monitör: Monster Aryond A24 V1.1 24" 144 Hz 1 MS
EA hesabımın maili değişti Google ile girmeye çalışırken de 2 aşamalı doğrulama var diyor ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-21 190232.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-21 190232.png
    10,1 KB · Görüntüleme: 42
Geçmiş olsun hocam telefon ile girmeyi deneyebilirsiniz fakat büyük ihtimal olmaz yapacak bir şey yok hesap gitti desteğe yazamazsınız yazmak için hesap lazım yazarsanızda büyük ihtimal olumlu bir şey olmayacak.

Arkadaşımda da çalındı her şeyi değiştirmişler geri de alamadık.

Geçmiş olsun hocam telefon ile girmeyi deneyebilirsiniz fakat büyük ihtimal olmaz yapacak bir şey yok hesap gitti desteğe yazamazsınız yazmak için hesap lazım yazarsanızda büyük ihtimal olumlu bir şey olmayacak.

Arkadaşımda da çalındı her şeyi değiştirmişler geri de alamadık.

Hocam Steam hesabımla olan bağını nasıl keserim?

Hocam Steam hesabımla olan bağını nasıl keserim?
Hesaba girmen lazım fakat girdin diyelim maile kod gelecek mailde sizde yok.

Bir bilgim yok fakat belki Steam üzerinden kesebilirsin desteğe yaz onlar bakar.

Bir de oyunlarını başka platformdan aldıysan yeni bir EA App hesabı açıp tekrar oynayabilirsin sadece oyun verilerin sıfırlanacak.

Hesaba girmen lazım fakat girdin diyelim maile kod gelecek mailde sizde yok.

Bir bilgim yok fakat belki Steam üzerinden kesebilirsin desteğe yaz onlar bakar.

Bir de oyunlarını başka platformdan aldıysan yeni bir EA App hesabı açıp tekrar oynayabilirsin sadece oyun verilerin sıfırlanacak.

A Way Out almıstım Steam'de oda Steam desteğe nereden yazılıyor.

Bana mail değiştirmek için kod bile gelmedi nasıl oluyor anlamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-22 002907.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-22 002907.png
    27,5 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
A Way Out almıstım Steam'de oda Steam desteğe nereden yazılıyor.

Bana mail değiştirmek için kod bile gelmedi nasıl oluyor anlamadım.

Hocam işte arkadaşımda da bu şekilde oldu orta da hiçbir şey yokken telefona mesajda gelmedi mailde gelmedi fakat bir bakıyoruz tüm hesap değişmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı