Hesap bilgileri doğru olmasına rağmen giriş yapılamıyor

sonake

Femtopat
Daha fazla  
Hesabıma girmeyi denerken kullanıcı adı veya sifre hatalı mesajını aldım ve her şeyin dogru olduguna emindim. Gmail'ini unuttum icin sahip oldum bütün Gmail'leri denedim ama hiçbiri olmadı. Bilet actımda hesabın bilgileri yanlış diye kapattılar nasıl geri alabilirim hesabımı?

Hesabıma girmeyi denerken kullanıcı adı veya sifre hatalı mesajını aldım ve her şeyin dogru olduguna emindim. Gmail'ini unuttum icin sahip oldum bütün Gmail'leri denedim ama hiçbiri olmadı. Bilet actımda hesabın bilgileri yanlış diye kapattılar nasıl geri alabilirim hesabı mı?

Hocam hesap çalınmış olabilir. Şifremi unuttuma tıklayınca bir sürü seçenek çıkıyor oradan kullanıcı adınızı girip e-posta bekleyebilirsiniz.

Hesabıma girmeyi denerken kullanıcı adı veya sifre hatalı mesajını aldım ve her şeyin dogru olduguna emindim. Gmail'ini unuttum icin sahip oldum bütün Gmail'leri denedim ama hiçbiri olmadı. Bilet actımda hesabın bilgileri yanlış diye kapattılar nasıl geri alabilirim hesabı mı?

Sahip olduğunuz bütün Gmail'lere girip Riot ile arama yapın. Hesabınızın hangi Gmail'e ait olduğunu bulduktan sonra şifreyi sıfırlayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı