Çözüldü Epic Games Hesap çalındıktan sonra ne yapmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

thanatos6161

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle. Epic Games hesabım geçen internetten bilinçli bir şekilde indiridiğim bir dosya nedeniyle bilgisayarıma yerleşen trojan virüs sebebiyle çoğu hesabım çalındı kimiside random hesap gibi kullanıldı Ubisoft, Spotify, Epic Games, Steam, ve epostama kayıtlı birçok hesabım çalındı. Birçoğunu kurtardım önemsiz olanlara bakmadım bile fakat Epic Games'e yaptığım başvuru hesabın benim olduğuna inandıramadığım için başvurumu reddetti sonuçta nasıl ikna edebilirim ki? Epostam değişmiş şifrem değişmiş farklı bir hesaptan baktığımda bir tek kullanıcı adım değişmemişti. Onu da belirtmeme rağmen reddedildim başka ne yapabilirim? Yardımınız için şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın dediği gibi desteke talep açın ve oyun aldığınız maildedki dekontları ve kodları verirseniz kabul etmemem ihtimalleri yok bir de çok geçmiş olsun üzüldüm benim de hep Riot hesabım çalınıyordu 2FA denilen şeyle bir de geçiş anahtarlarını bütün hespaplarıma uyguladım çok şükür artık hiçbir şeyim çalınmıyor.

Merhaba öncelikle. Epic Games hesabım geçen internetten bilinçli bir şekilde indiridiğim bir dosya nedeniyle bilgisayarıma yerleşen trojan virüs sebebiyle çoğu hesabım çalındı kimiside random hesap gibi kullanıldı Ubisoft, Spotify, Epic Games, Steam, ve epostama kayıtlı birçok hesabım çalındı. Birçoğunu kurtardım önemsiz olanlara bakmadım bile fakat Epic Games'e yaptığım başvuru hesabın benim olduğuna inandıramadığım için başvurumu reddetti sonuçta nasıl ikna edebilirim ki? Epostam değişmiş şifrem değişmiş farklı bir hesaptan baktığımda bir tek kullanıcı adım değişmemişti. Onu da belirtmeme rağmen reddedildim başka ne yapabilirim? Yardımınız için şimdiden çok teşekkürler.
E-postanızdaki sipariş numaraları, banka dekontları ve benzerleri işinize yarayabilir .Destek ekibine iletin.

Oyun satın aldıysanız (ücretsizler dahil) e-postanıza sipariş numarası gibi şeyler gidiyor ss atın kabul ederler
Banka dekontu da işe yarar
Yardımın için çok teşekkür ediyorum e-posta adresimde birşey bulamadım hesap hareketlerine baktığımdada ücretsiz oldukları için hesap hareketlerinde gözükmüyor galiba

Arkadaşın dediği gibi desteke talep açın ve oyun aldığınız maildedki dekontları ve kodları verirseniz kabul etmemem ihtimalleri yok bir de çok geçmiş olsun üzüldüm benim de hep Riot hesabım çalınıyordu 2FA denilen şeyle bir de geçiş anahtarlarını bütün hespaplarıma uyguladım çok şükür artık hiçbir şeyim çalınmıyor.
Onlara baktım ama e-posta adresimde dekont bulamadım ücretsiz oyun olduğu için olabilir bilmiyorum

Yardımın için çok teşekkür ediyorum e-posta adresimde bir şey bulamadım hesap hareketlerine baktığımdada ücretsiz oldukları için hesap hareketlerinde gözükmüyor galiba.

Onlara baktım ama e-posta adresimde dekont bulamadım ücretsiz oyun olduğu için olabilir bilmiyorum şimdi tüm epostalarda arattigimda 14.12.2024 tarihinde Epic Games Store anlaşması güncellemesi diye bir şey buldum işe yararmı.

Son düzenleme:
Hocam ücretsiz oyun aldığınızda dahi e-postanıza faturası işliyor silmediyseniz kesinlikle vardır.

Silmiş olabilirim işte gözükmüyor sadece az önce de belirttiğim gibi 14.12.2024 tarihinde bana Epic Games tarafından Epic Games Store anlaşması güncellemesi diye bir şey gönderilmiş o işime yararmı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-23-21-29-12-644_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_2025-01-23-21-29-12-644_com.google.android.gm.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 14
Geri
Yukarı