Steam Hesap kilitlendi

YUSUF.XXL

Hectopat
Merhaba kolay gelsin, bu akşam 20.30 gibi csdeydim 1 saat oynayıp çıktım ve eve geri geldiğimde Steam'ı açınca bu manzarayla karşılaştım. Steam chatten kimseye mesaj gönderemiyorum.
CS'ye girince hesabın kilitlendi diyor hiçbir şeye erişim sağlayamıyorum kimseye mesaj atamıyorum bu konuda nasıl yol izleyebilirim yardım eder misiniz?

1731702581821.png

Başta soracağım, hesap sizin mi? Yoksa hesabı bir yerden satın mı aldınız? Aldıysanız aldığınız kişiyle ilk e-posta için iletişime geçin. Onu vermez ise geçmiş olsun.

aynı sorunu geçenlerde yine yaşadım ozsoy profilime bakarsan durumumu anlarsın yine de kurtardım ben hesabımı satın aldıgım kisi ilk e postayı hatırlamıyor.

"Başkası tarafından erişilmiş olabilir." uyarısı varsa Steam hesabın satın alındığını anlayıp kısıtlama getirmiş olabilir.

Bir hesabın satılmasının sonuçları ne olur?

Steam destek ekibi satıldığını fark ettiği hesabı kalıcı olarak kilitler (hesabın o anda satın alan veya satan kişinin kullanımında olması fark etmez).

Daha fazla bilgi için burayı oku:

Yine de Steam desteğe yaz bakalım ne diyecekler.

Eğer durum dediğim gibiyse ve yeterli sahiplik kanıtlarını Steam desteğe sunamazsan hesaba erişimin kalıcı olarak sona erebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı