Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.001 Makaleler 2 Çözümler 21 7 Ağustos 2024 #1 Başka kanallara yaptığım yorumlar (3800 civarı) hesabımı sildiğimde silinir mi ve YouTube hesabımı nasıl silebilirim?
Başka kanallara yaptığım yorumlar (3800 civarı) hesabımı sildiğimde silinir mi ve YouTube hesabımı nasıl silebilirim?
Çözüm serkansgp 7 Ağustos 2024 Sign in - Google Accounts Diğer seçenekler deyince her şeyi siliyor. Silerken de neler gidecek gösteriyor.
Sign in - Google Accounts Diğer seçenekler deyince her şeyi siliyor. Silerken de neler gidecek gösteriyor.
Gölge Hayalet Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 650 7 Ağustos 2024 #2 Herhalde Google hesabını silmelisin onun için. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 7 Ağustos 2024 #3 Ayarlardan silebilirsiniz, yorumlarda siliniyor zaten. Artı 0 Eksi
KS KS Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.001 Makaleler 2 Çözümler 21 7 Ağustos 2024 #4 Gölge Hayalet dedi: Herhalde Google hesabını silmelisin onun için. Genişletmek için tıkla... Google hesabını silince e-posta da aynı şekil silinir o zaman değil mi? Artı 0 Eksi
Gölge Hayalet dedi: Herhalde Google hesabını silmelisin onun için. Genişletmek için tıkla... Google hesabını silince e-posta da aynı şekil silinir o zaman değil mi?
serkansgp Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 1.117 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #5 Google için temelli silme durumu var da yersen. Hiçbir şey silinmez. Bedava olan her hizmetin tek kazancı sensin. Artı 0 Eksi
Google için temelli silme durumu var da yersen. Hiçbir şey silinmez. Bedava olan her hizmetin tek kazancı sensin.
KS KS Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.001 Makaleler 2 Çözümler 21 7 Ağustos 2024 #6 SadeceZinzap dedi: Ayarlardan silebilirsiniz, yorumlarda siliniyor zaten. Genişletmek için tıkla... Yorumları teker teker silmek çok yorucu. O yüzden direkt hesabı silmek istiyordum. Artı 0 Eksi
SadeceZinzap dedi: Ayarlardan silebilirsiniz, yorumlarda siliniyor zaten. Genişletmek için tıkla... Yorumları teker teker silmek çok yorucu. O yüzden direkt hesabı silmek istiyordum.
serkansgp Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 1.117 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #7 Sign in - Google Accounts Diğer seçenekler deyince her şeyi siliyor. Silerken de neler gidecek gösteriyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Sign in - Google Accounts Diğer seçenekler deyince her şeyi siliyor. Silerken de neler gidecek gösteriyor.
Arnadimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.232 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #8 Cid_Kagenou dedi: Google hesabını silince e-posta da aynı şekil silinir o zaman değil mi? Genişletmek için tıkla... Kanal silme gibi bir seçenek vardı galiba, e-postanın gitmesi zorunlu değil diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Cid_Kagenou dedi: Google hesabını silince e-posta da aynı şekil silinir o zaman değil mi? Genişletmek için tıkla... Kanal silme gibi bir seçenek vardı galiba, e-postanın gitmesi zorunlu değil diye biliyorum.