melihscofield0
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İntel i5 12400F
Gigabyte H610M H
2X16 Gskill 3200 mhz ram
zotac gaming rtx5060
Crucial 500 Gb M2 SSD
Crucial BX500 Sata SSD
WD 2TB HDD
- Meslek
- Özel Sektör/ Ücretli
Arkadaşlar herkese selamlar dün gece 3 gibi X(Twitter) Ubisoft Battle.net ve Rockstar Games hesaplarım çalınmış. Bunun nasıl mümkün olduğunu hala bilemiyorum. Gmail hesabımda tanımadığım bir cihaz yok ve bu olay ben uyurken bilgisayar kapalı iken gerçekleşiyor. 2 adımlı doğrulama bu hesaplarımda kapalıydı. Bunu mailllerden gördükten sonra bilgisayara format attım ve telefondan şifrelerimi değiştirmeye başladım. Rockstar hesabımı aldım fakat Battle net hesabıma ulaşamıyorum e-posta adresine kadar değiştirmişler. Ubisoft hesabıma da Xbox ile girebildikten sonra Steam ve Xbox linklerini kaldırdım. Battle.net için ticket açtm sadece Cold War oyunu vardı alabilirsem iyi alamazsam sıkıntı yok. Ben hesap linklerini Ubisoft'tan kaldırdıktan sonra o kişi oyunlarıma ulaşabililr mi? Sadece 2 adımlı doğrulama olmayan hesaplarım gitmiş. En son GTA 5 modları kurmuştum araç ve Redux gibi modlar onun dışında şüpheli bir indirme yaptığımı hatırlamıyorum.
Gmail şifrelerim değiştirdim ve doğrulayıcı uygulama ekledim.
Sosyal hesaplarıma da aynı doğrulayıcı uyuglamayı ekledim.
Çalınan hesaplarımdan Rockstar Games hesabımı alabildim ve ona da doğrulayıcı uygulama koydum.
Microsoft hesabıma da aynı şeyleri tekrarladım.
Şu an yapmamı tavsiye ettiğiniz bir şey var mı?
Gmail şifrelerim değiştirdim ve doğrulayıcı uygulama ekledim.
Sosyal hesaplarıma da aynı doğrulayıcı uyuglamayı ekledim.
Çalınan hesaplarımdan Rockstar Games hesabımı alabildim ve ona da doğrulayıcı uygulama koydum.
Microsoft hesabıma da aynı şeyleri tekrarladım.
Şu an yapmamı tavsiye ettiğiniz bir şey var mı?