Hesaptan izinsiz para çekildi

Makaleler
1
Yer
Afyonkarahisar
Arkadaşlar selam.
Google Play üzerinden Snapchat ve YouTube Premium üyelik faturalarını yatırıyordum. İkisini de yatırdım aradan 1dk anca geçmiştir bir bildirim daha geldi YouTube 48TL daha çekmiş ama lidio diye bir uygulama gözüküyor. Bu nedir bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok oluyor bu. Lidio ödeme sistemi gibi bir şey YT onu kullanıyor mesela aynı sorunu yaşayan birkaç kişi var sebebini bilmiyorum ama.

Lidio bir ödeme altyapısı, YouTube onu kullandığı için faturalandırmada orada yazıyor; konunuza gelecek olursak Google destek ile iletişime geçin ve çift çekim olduğunu söyleyin. Eğer onaylanırsa bankanıza bağlı olarak 1-10 arası iadesi oluyor.

Çok oluyor bu. Lidio ödeme sistemi gibi bir şey YT onu kullanıyor mesela aynı sorunu yaşayan birkaç kişi var sebebini bilmiyorum ama.

Ekşi, Şikayetvar gibi yerlere baktım. Bu sorunu yaşamamış kişi yok ödeme altyapısı için kesmiş parayı, kimsenin haberi olmadan izinsiz dolaylı yoldan dolandırıcılık yapıyor adamlar. Giden gitti bir daha gelmez yapacak bir şey yok neyse ki çok para değil.

Hocam bence hakkınızı arayın belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…