Arkadaşlar selam.
Google Play üzerinden Snapchat ve YouTube Premium üyelik faturalarını yatırıyordum. İkisini de yatırdım aradan 1dk anca geçmiştir bir bildirim daha geldi YouTube 48TL daha çekmiş ama lidio diye bir uygulama gözüküyor. Bu nedir bilen var mı?
Eki Görüntüle 2308199
Eki Görüntüle 2308200
Arkadaşlar selam.
Google Play üzerinden Snapchat ve YouTube Premium üyelik faturalarını yatırıyordum. İkisini de yatırdım aradan 1dk anca geçmiştir bir bildirim daha geldi YouTube 48TL daha çekmiş ama lidio diye bir uygulama gözüküyor. Bu nedir bilen var mı?
Eki Görüntüle 2308199
Eki Görüntüle 2308200
Çok oluyor bu. Lidio ödeme sistemi gibi bir şey YT onu kullanıyor mesela aynı sorunu yaşayan birkaç kişi var sebebini bilmiyorum ama.
Hocam bence hakkınızı arayın belli olmaz.Ekşi, Şikayetvar gibi yerlere baktım. Bu sorunu yaşamamış kişi yok ödeme altyapısı için kesmiş parayı, kimsenin haberi olmadan izinsiz dolaylı yoldan dolandırıcılık yapıyor adamlar. Giden gitti bir daha gelmez yapacak bir şey yok neyse ki çok para değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.