"HEUR:Trojan.Multi.Agent.gen" virüs mü?

Coldays

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar bilgisayarımda ekte belirttiğim bir dosya var virüs mü yoksa farklı bir şey mi yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

IMG_0803.jpeg

IMG_0805.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
HEUR sezgisel anlamına geliyor. Yani Kaspersky da tam zararlı diyemiyor ama garantiye almak için ve hoşuna gitmediği için trojan diyor.
Ya Steam hesabım çalındı yeni hiçbir siteye de girmem ben öyle virüs mü bulaştı acaba dedim bir baktım böyle dedi bende ne yapacağımı bilemedim.

Virüs olduğu çok belli ama yakın zamanda crack oyun ya da virüslü olduğunu düşünebileceğiniz bir siteye girdiyseniz de olabilir ya da bir eklentiden olabilir. Ve yaptığım araştırmalara göre heur un sezgisel olduğunu öğrendim yani Kaspersky bunun virüs olduğundan emin değil ama onun hoşuna gitmediğini ve gezdiği yerlerden dolayı şüphe duyduğunu belirtiyor. Bir de adında agent kelimesi dikkatimi çekti.

Merhabalar bilgisayarımda ekte belirttiğim bir dosya var virüs mü yoksa farklı bir şey mi yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Eki Görüntüle 2275195
Eki Görüntüle 2275196
Konu dışı olacak ama ücretsiz versiyonunu kullandığınızı farkettim abonelik almayı düşünüyorsanız mutlaka alın 2 senedir kullanıyorum çok sayıda antivirüs kullandım Kaspersky gibisini görmedim

Virüs olduğu çok belli ama yakın zamanda crack oyun ya da virüslü olduğunu düşünebileceğiniz bir siteye girdiyseniz de olabilir ya da bir eklentiden olabilir. Ve yaptığım araştırmalara göre heur un sezgisel olduğunu öğrendim yani Kaspersky bunun virüs olduğundan emin değil ama onun hoşuna gitmediğini ve gezdiği yerlerden dolayı şüphe duyduğunu belirtiyor. Bir de adında agent kelimesi dikkatimi çekti.
Bugün torrentten oyun indirdim aslında ondan olabilir mi ki

Bugün Torrent'ten oyun indirdim aslında ondan olabilir mi ki

Muhtemelen. Siteleri tartarak indir. Önüne gelene tıklama ve hemen indir gibi linkler yerine alttaki linklerden indir. O hızlı veya hemen indir yazanlar yüzde 99 reklam ile beraber geliyor. Diğer linkler bir nebze daha güvenli ama yine de korsan tavsiye etmiyorum bakın Steam hesabınız gitmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı