"HEUR:Trojan.Multi.Agent.gen" virüs mü?

Coldays

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar bilgisayarımda ekte belirttiğim bir dosya var virüs mü yoksa farklı bir şey mi yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

IMG_0803.jpeg

IMG_0805.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen. Siteleri tartarak indir. Önüne gelene tıklama ve hemen indir gibi linkler yerine alttaki linklerden indir. O hızlı veya hemen indir yazanlar yüzde 99 reklam ile beraber geliyor. Diğer linkler bir nebze daha güvenli ama yine de korsan tavsiye etmiyorum bakın Steam hesabınız gitmiş.
Hocam ne bileyim ya bilsem alır mıydım 2-3 senedir indirip oynadığım crack oyunlar var olacağı varmış artık Steam desteğe de yazdım bakalım inşallah geri verirler hesabı da bir daha torrent vs indirmicem zaten

Hocam ne bileyim ya bilsem alır mıydım 2-3 senedir indirip oynadığım crack oyunlar var olacağı varmış artık Steam desteğe de yazdım bakalım inşallah geri verirler hesabı da bir daha Torrent vs indirmeyeceğim zaten

İndirince pasif yazılımlarla tarat. MBAM, Emsisoft, Norton ve ESET'in var pasif yazılımı. Eğer virüs bulurlarsa false positive mi diye EXE'yi VirusTotal'e at. Bende birkaç oyun crack ben böyle yapıyorum en güvenli yolu bu. Ama dediğim gibi bunlar korsan ve her antivirüs bulamayabilir. Her zaman sorumluluk size ait.

İndirince pasif yazılımlarla tarat. MBAM, Emsisoft, Norton ve ESET'in var pasif yazılımı. Eğer virüs bulurlarsa false positive mi diye EXE'yi VirusTotal'e at. Bende birkaç oyun crack ben böyle yapıyorum en güvenli yolu bu. Ama dediğim gibi bunlar korsan ve her antivirüs bulamayabilir. Her zaman sorumluluk size ait.
Haklısınız ilginiz ve anlatımınız için teşekkür ederim hocam iyi akşamlar iyi forumlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı