Heyet raporu nasıl alınır?

Mikest

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1 ay sonra okulum bitiriyor devamsızlığım 29.5 heyet raporu nasıl alırım ? Özel hastaneler para ile çıkartırmı raporu öyle birşey duymuştum

Arkadaşlar 1 ay sonra okulum bitiriyor devamsızlığım 29.5 heyet raporu nasıl alırım? Özel hastaneler para ile çıkartır mı raporu öyle bir şey duymuştum.

Hocam ciddi bir hastalığın yoksa kolay kolay vermiyorlar tanıdığın yoksa tabii :D

Arkadaşlar 1 ay sonra okulum bitiriyor devamsızlığım 29.5 heyet raporu nasıl alırım ? Özel hastaneler para ile çıkartırmı raporu öyle birşey duymuştum
Heyet raporu, tam teşekküllü hastanelerden alınabilen bir rapor türüdür, umarım heyet raporuna ciddi anlamda ihtiyaç duymayız. Özel hastane muhabbetine gelirsek, varsa da bilmiyorum yapabilirsen yaptığında etik değil.

Hocam ciddi bir hastalığın yoksa kolay kolay vermiyorlar tanıdığın yoksa tabii :D
Kolay kolay değil hocam, ciddi bir hastalık yoksa vermiyorlar, yaklaşık 3-4 doktorun imzası gerekiyor çünkü. -tanıdık kısmı öyle tabi-

Heyet raporu, tam teşekküllü hastanelerden alınabilen bir rapor türüdür, umarım heyet raporuna ciddi anlamda ihtiyaç duymayız. Özel hastane muhabbetine gelirsek, varsa da bilmiyorum yapabilirsen yaptığında etik değil.

Kolay kolay değil hocam, ciddi bir hastalık yoksa vermiyorlar, yaklaşık 3-4 doktorun imzası gerekiyor çünkü. -tanıdık kısmı öyle tabii-

Evet işte bir heyete girip her doktorun onayı lazım başka türlü zor.

Müdür yardımcısına biraz yalvarırsan sorun çözülür gibi. Benimki 12. sınıfta 31di saolsun 29a düşürmüştü. Belki son sınıfız diyeydi bilemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı