Arkadaşlar 1 ay sonra okulum bitiriyor devamsızlığım 29.5 heyet raporu nasıl alırım? Özel hastaneler para ile çıkartır mı raporu öyle bir şey duymuştum.
Heyet raporu, tam teşekküllü hastanelerden alınabilen bir rapor türüdür, umarım heyet raporuna ciddi anlamda ihtiyaç duymayız. Özel hastane muhabbetine gelirsek, varsa da bilmiyorum yapabilirsen yaptığında etik değil.Arkadaşlar 1 ay sonra okulum bitiriyor devamsızlığım 29.5 heyet raporu nasıl alırım ? Özel hastaneler para ile çıkartırmı raporu öyle birşey duymuştum
Kolay kolay değil hocam, ciddi bir hastalık yoksa vermiyorlar, yaklaşık 3-4 doktorun imzası gerekiyor çünkü. -tanıdık kısmı öyle tabi-Hocam ciddi bir hastalığın yoksa kolay kolay vermiyorlar tanıdığın yoksa tabii![]()
Heyet raporu, tam teşekküllü hastanelerden alınabilen bir rapor türüdür, umarım heyet raporuna ciddi anlamda ihtiyaç duymayız. Özel hastane muhabbetine gelirsek, varsa da bilmiyorum yapabilirsen yaptığında etik değil.
Kolay kolay değil hocam, ciddi bir hastalık yoksa vermiyorlar, yaklaşık 3-4 doktorun imzası gerekiyor çünkü. -tanıdık kısmı öyle tabii-
Faaliyetmi yazıyor silinceMüdür yardımcısına biraz yalvarırsan sorun çözülür gibi. Benimki 12. sınıfta 31di saolsun 29a düşürmüştü. Belki son sınıfız diyeydi bilemiyorum.
Fark eder miFaaliyetmi yazıyor silince
O kısmı tam hatırlamıyorum, karnemi aldığımda üzerinde 29 yazıyordu gerisinin bi önemi yokFaaliyetmi yazıyor silince
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.