HG658 V2 siteye girilemiyor

718016

Femtopat
Daha fazla  
İnternetten pek çekmiyordu modeme reset attım sonra kapatıp açtım. Sonra internete girmeye çalıştığımda Wi-Fi bölümünde “eylem gerekiyor” yazısı ile karşılaştım tıkladığımda beni siteye attı. İnternete yine bağlanamadım. Sonra siteye tekrar girmeye çalıştığımda internet olmadığı için bu siteye ulaşılamıyor hatası verdi. Power DSL ışığı hep yanıyor ınternet WLAN ışığı yanıp sönüyor modemde çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediklerini yaptım sonra ne yapmam gerek fazla bilgim yok bu konularda.

Kullanıcı adı yazan yere admin şifre kısmına ise superonline girin aynı yazdığım gibi girin.
Sonra müşteri hizmetlerinden PPoE bilgilerinizi isteyin modem arayüzünde uygun kısımlara gireceksiniz onları.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Orada VDSL ve DSL var altyapın hangisiyse oraya gir bilgilerini.

Kullanıcı adı yazan yere admin şifre kısmına ise superonline girin aynı yazdığım gibi girin.
Sonra müşteri hizmetlerinden PPoE bilgilerinizi isteyin modem arayüzünde uygun kısımlara gireceksiniz onları.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Orada VDSL ve DSL var altyapın hangisiyse oraya gir bilgilerini.

Hocam hiç müşteri hizmetlerini aramadan İnternet hesabı bilgilerini öğrenemez miyiz ben ablamın evindeyim de

Hocam yaptım sağ olun ama internet eskisi gibi çekmiyor daha yeni yaptım

Orada tik falan kapamış olabilirsin.
Adamsın kralsın sağ ol eskisi gibi oldu

Orada tik falan kapamış olabilirsin.
Hocam internet yine gitti “İnternet yok, güvenli” hatası alıyorum Wan_Internet_Ad bölümünden adı sildim WAN_Internet_Vd bölümünde bilgiler var sadece ama internete bağlanamıyorum yardımcı olur musunuz

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı