Hi-Level Ultra 240 GB SSD Nasıldır?

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi akşamlar herkese. Son zamanlarda PC'yi test ettiğimde (sıklıkla oyunlarda) %100 disk kullanımını görüyorum haliyle PC çok kasıyor. Bunun için SSD satın almaya karar verdim. Pek anlamam bu konudan alt kısımda linkini paylaştığım ürünü satın almak istiyorum şimdilik. Sizce uygun mu ? Daha önce hiç SSD kullanmadım. Pek bilmiyorum..

Alınmaz, 2 güne bozulur yeni konu açarsınız.

Teknoloji şans işidir. Hele fiyat odaklı ürünlerde marka ayırt etmeksizin bu yaşanabilir. Adata SU650 cayır cayır sattı, sosyalde herkes onu önerdi. Sonra patır patır herkesin SSD'ler gümlemeye başladı. Bütçe zorlanıp 250 GB Samsung EVO 860 alınmalı. Bu işin zirvesi Samsung.

Bu yüzden işi şansa bırakmamak için adam akıllı bir SSD almak gerekiyor
Ayrıca Adata SSD'lerde bir sorun mu çıktı? Benimki hala sağlam bir şekilde çalışıyor.

Hi-Level hiç bulaşmayın, fakat şöyle bir önerim var. Crucial aslında iyi bir SSD fakat o da OCZ gibi uzun ömürlü değil. Bunun yerine WD Blue daha mantıklı. Ne gigabyte (Toshiba üretiyor) ne ADATA alın.

Bu yüzden işi şansa bırakmamak için adam akıllı bir SSD almak gerekiyor
Ayrıca Adata SSD'lerde bir sorun mu çıktı? Benimki hala sağlam bir şekilde çalışıyor.

Arkadaşımın SSD'si de zım diye bozuldu veriler gitti. Yerine Gigabyte yolladılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…