Hi.ru Anasayfa Virüsü

Merhaba. Modemi resetleyin, DNS'i kontrol edin ve Zemana Portable/HitmanPro/EEK ile taratın ve sonuçları yazın.
O kadar programdan sonra modem veya tarayıcıdan olduğunu düşünmüyorum, sanırım sağlam bir virüs.

Chrome sağ tıkla. Özellikler de Kısayol da hedef sonunda chrome.exe" olur eğer bundan sonra bir kaç yazı varsa o yazıları silip Uygula ve Tamam deyin.
AdwCleaner o sorunu halletti ama yine de sonuç aynı, ilk açılışta hi.fo geliyor ve bilgisayar da aşırı kasma var sanırım tek çare format atmak.

Buradaki Rufus 2.17 sen 2.18'i kendi sitesinden indir.
UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat
Rufus - Create bootable USB drives the easy way

Windows 10 Pro ISO dosyasını ise Microsoft'tan indir.
Windows 10'u İndirin

Bu programları açarken sağ tıklayıp Yönetici olarak açın. Önce Virüs programı varsa kapatın.

En son ise:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yardımların için teşekkürler. Şimdilik format atacağım gibi görünüyor. Bu sorunun çözümünü bulursam burada paylaşırım. Aynı sorunu yaşayanlar faydalanır.

Bu tip baş belası Anasayfa virüslerinden hep nefret etmişimdir.
Bu ana sayfa virüsünden daha fazlası, bu bana formatı düşündürecek kadar büyük. Daha bilgisayarı alalı 2 ay olmuş ve ilk formatını virüsten yiyecek.

Önemli bir dosyan falan yoksa direk format at temiz kurulum yap, o tür virüsler baş belası oluyor 2010 yılında benim bilgisayarıma buna benzer bir virüs bulaşmıştı virüsü kontrol eden Hacker benle iyi dalga geçmişti Windows çubuğunu falan kaldırıp indiriyordu ekranı siyah beyaz yapıyordu ama format atınca kurtuldum ve virüsü bir Hackerin benimle dalga geçmek için ürettiğini yeni yeni anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…