Bira ve şarap içtim ve tadını beğenmedim, şahsen tadını beğenmediğim bir şeyi de içmem. Alkolün tadı tam olarak boğaza gelen acı su gibi. Biz bunu zevk için içmiyoruz dert için içiyoruz diyorlar ama şahsen bir derdim varsa bunu ayık kafa ile düşünmek isterim, sarhoş olacak kadar içmedim ama başım dönmeye başlayınca bıraktım içmedim, hoşuma gitmedi etkisi, bir daha da ağzıma sürmedim. Arkadaşlarım viski içirmeye çalıştı ama inat ettim içmedim.
Kolonya konusunda aşırı cazip görünüp merakla aldığım Van Amsterdam limonlu vodkayı örneklerim, sek halde limonlu kolonyadan hiçbir farkı yok. Bir tekel hariç hiçbir yerde görmedim daha önce.
Kolonya konusunda aşırı cazip görünüp merakla aldığım Van Amsterdam limonlu vodkayı örneklerim, sek halde limonlu kolonyadan hiçbir farkı yok. Bir tekel hariç hiçbir yerde görmedim daha önce.
Para verip alınacak şey değil hocam ya. Bir mekanda servis falan edilirse eğlenirken umursamayıp belki içersin de, hiç gerek yok ya. Genel olarak alkol önermiyorum. Merak eden de etmesin. Sanıldığı kadar keyifli vakit geçirmiyorsunuz alkol içtikten sonra.
Para verip alınacak şey değil hocam ya. Bir mekanda servis falan edilirse eğlenirken umursamayıp belki içersin de, hiç gerek yok ya. Genel olarak alkol önermiyorum. Merak eden de etmesin. Sanıldığı kadar keyifli vakit geçirmiyorsunuz alkol içtikten sonra.
Ben de kötülemiyorum. Sadece önermiyorum. Çünkü dediğim gibi o kadar para vereceksem alkolden daha keyifli şeyler yapılabilir. Sağlık konusunda ben de yorum yapamam.
Çok kez kullandım. Dolapta şuanda bir 70'lik bir de 100'lüğün 3'te 1'i civarı birşey var hatta. Olay tadında değil zaten içip de tadını seven kimse olduğunu sanmam. Bana göre alkolün olayı biraz melankoli yapmak. Müzik eşliğinde güzel anıları düşünmek bana göre kıymetli olan oyunları oynamak falan bana huzurlu geliyor. İçen bilir alkollüyken anılar daha güçlü hissettiriyor. O hissiyatı seven için bence para israfı değil zaten 100'lük alıp 1k versen 3 kere içsen 300 küsür TL para gibi yapıyor. Çok da verilmeyecek bir para değil bence arada yapılan bir keyif için. Ama çok abartılırsa sağlıklı değil elbette herşeyin fazlası zarar.
Bu yaşlarda içmenin boş bir şey olduğunu savunuyor musunuz peki? Bu yaşlarda sadece hava atmak için içiliyor gibime geliyor. Bir marifeti yokken içenler sadece marifet sandıkları için içiyormuş gibi geliyor.
Genel olarak boş mu dolu mu konuşulacak kadar bir yere sahip olmaması gerektiğini düşünüyorum sadece. Dediğim gibi ne havası atılacak, ne üstüne düşünülecek bir şey. Kola çekirdek üstüne felsefe yapılmıyorsa alkole de yapılmamalı. Sigara konusunda asla katılmıyorum. İnsanın kendine verebileceği en büyük zarar. 6 Yıl içip bırakmış biri olarak söylüyorum.