Hiç bir eşyaya veda ettiniz mi?

Shinoa

Hectopat
Makaleler
5
Yer
İstanbul
Bugünkü konumuz maddiyat, daha doğrusu PARA.

O öyle bir şey ki, varsa bir dert yoksa ayrı dert.

Bugün aylardır yaşadığım maddi kriz nedeniyle aşağıdaki arkadaşa veda ettim. Evet, belki oyun gelmiyordu, öyle köşede duruyordu. Ama o bir "nesne" bile olsa çocukluk hayalim olduğunu unutmayın, küçüklüğünde yokluk çeken birileri beni iyi anlar. Ben bunu aldığımda mağazada kasada duran arkadaşla ufak bir tebessüm etmiştik, farkındaydı benim hayalimin bu olduğunun.

Bir insanla vedalaşmak mı? Bence bir nesne ile vedalaşmak. Çünkü yarı yolda bırakan genelde yine insan olur.

Başlıksız.jpg

Son bir kez girip Demon's Souls da sadece gezdim ve kutuladım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
küçükken elimden tablet alındığında böyle oluyordum.

Ne kadar büyük sorun ve dertleriniz varmış cidden üzüldüm.
İnsanlar ne kadar büyük sorunlar yaşıyormuş.

İş bulmak, para kazanabilmek için kendime yeterli olan tüm ev eşyam ve giyim eşyamı, bilgisayarımı, hobilerimi bırakıp; bir valiz ve bir sırt çantası ile İstanbul'a iş bulabilmek - çalışmak için geri geldim. Aldığım emekli maaş yetmiyor. Bir şekilde bedensel olmayan ve tecrübelerime uygun yeni iş bulmam gerekiyor. Bunlar ne parasal ne de üzülecek konular değil sizin sorunlarınız yanında.

Sabah gün ağarırken, park çevresinde yürüyüş yapıyorum.
65-70 yaşlarında bir nine diyeceğim kadın çöp kutularını karıştırıyor ve şişeleri topluyor. Yağmur - kar başladığında insanlar park da geç saatlere kadar oturup bir şeyler yiyip, çöplerini sağa sola atmayacaklar ve o kadında o çöplerde 3-5 kuruşluk şişeleri topyalamayacak.

Aynı park da geceleri uyuyan evsiz insanlar var. Sağdan soldan buldukları ile ya oturaklarda ya da çimenlerde uyuyorlardı.
Şimdi havalar soğudu ve onların da kendilerine yeni yerler bulması gerek.

Ama senin sorununu okuyunca, bizim dert diye üzüldüklerimiz, senin yanında hiç mesabesinde.

Vah vah vah.

Ne kadar büyük sorun ve dertleriniz varmış cidden üzüldüm.
İnsanlar ne kadar büyük sorunlar yaşıyormuş.

İş bulmak, para kazanabilmek için kendime yeterli olan tüm ev eşyam ve giyim eşyamı, bilgisayarımı, hobilerimi bırakıp; bir valiz ve bir sırt çantası ile İstanbul'a iş bulabilmek - çalışmak için geri geldim. Aldığım emekli maaş yetmiyor. Bir şekilde bedensel olmayan ve tecrübelerime uygun yeni iş bulmam gerekiyor. Bunlar ne parasal ne de üzülecek konular değil sizin sorunlarınız yanında.

Sabah gün ağarırken, park çevresinde yürüyüş yapıyorum.
65-70 yaşlarında bir nine diyeceğim kadın çöp kutularını karıştırıyor ve şişeleri topluyor. Yağmur - kar başladığında insanlar park da geç saatlere kadar oturup bir şeyler yiyip, çöplerini sağa sola atmayacaklar ve o kadında o çöplerde 3-5 kuruşluk şişeleri topyalamayacak.

Aynı park da geceleri uyuyan evsiz insanlar var. Sağdan soldan buldukları ile ya oturaklarda ya da çimenlerde uyuyorlardı.
Şimdi havalar soğudu ve onların da kendilerine yeni yerler bulması gerek.

Ama senin sorununu okuyunca, bizim dert diye üzüldüklerimiz, senin yanında hiç mesabesinde.

Vah vah vah.
Ben bu sorunlar yok demedim. Demagoji kasmayın. Gidin bunları başka yerlerde dile getirin. Kendi sorunlarınız için kendiniz konu açın, kendiniz bir şeyler yapın. Evsiz insanlar için bağış yapın veya toplayın. Gelip de benim sorunlarım seninkini döver demeyin. Bu mantığa göre ne bir ürün incelemesi yapılabilir, ne bir konu hakkında üzülebilir, böyle bir mantık yok fakat burada bu şekilde benimle muhatap olmayın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı