Hiç birikim olmadan 125CC motor nasıl alınır?

Lientum

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Merhaba, başlık biraz saçma gelmiş olabilir, şöyle anlatayım. Kenarda hiçbirikimim vesaire yok, 125CC motor almak istiyorum. Aklımda SRK 125R var, güzel ve ucuz bir motor olduğunu duydum. 10-15 bin kmde sorunsuzları 80-90 bin TL civarlarında dolanıyor. A1 ehliyet + 125CC motor almam lazım. Motora kafadan 80-90, ehliyete de maksimum 17-18 bin gitse yaklaşık 100-110 bin civarlarında hâlledilir diye düşünüyorum. Ailem motoru almaya biraz karşı, iki tekerli olduğu için ancak motor beşinci viteste 100-110 zor görüyor. Şu an tek sıkıntı para. Bankadan kredi çekelim diyorum ancak miktar fazla olduğu için pek sıcak bakmıyorlar. 110 bin TL civarı kredi çeksek geri ödemesi vesaire nasıl olur? Motor ve kredi konularında pek bilgim yok, motoru da okula gidip gelmek ve turlamak için alacağım.

Sıfır kredi kartına taksitle motor alabilirsin. TVS ntorq baktığın bütçede sıfır bulunuyor. Hem de sorunsuz güzel bir motor.

Hocam scooter görünümlü veya o tarz motorlar istemiyorum. SRK veya Yuki taro serisi çok hoşuma gidiyor arkadaşımdada var hem ses hem görüntü hem gidiş açısından iyi.

İşte çalışman gerekiyor. Ailenin maddi durumu varsa alırsın. Yoksa mecburi olarak çalışacaksın.

Hocam o bir şekilde ödenir gerekirse hafta sonları günlük işlere giderim aldığım harçlığı kenara atarım. Çünkü sabahları okula giderken motoru açıp beklemek yerine buz gibi soğukta otobüs sırası beklemek ve önünden kendi motoruyla geçen yaşıtlarını görmek biraz acıtıyor. Mentalim kuvvetlidir istediğim şey için katlanırım. 110bin TL 12ay vadeli kredi çeksek geri ödemesi ne kadar olur?

Ailenin durumu varsa alırsın, veya sen çalışıyorsan yoksa diğer türlü ertele.

Ertelemek istemiyorum hocam elimde bunu yapabilecek güç ve imkan varken başkalarına imrenerek yaşamak istemiyorum. Eve girip çıkarken kapıda bir motorum dursun istiyorum.

Hocam scooter görünümlü veya o tarz motorlar istemiyorum. SRK veya Yuki taro serisi çok hoşuma gidiyor arkadaşımdada var hem ses hem görüntü hem gidiş açısından iyi.

Sağlam olmayan bol kronikli motor isteyen bir genç daha. Ben arkadaşıma sağlam bir scooter almasını önerdim oda hiç beğenmiyorum görünüşünü deyip Drift L aldı.
Sonuç ne dersin? Motor indi 30 k civarı masraf açtı sattı motoru.😀
Çinli motor alma.

Tvs ntorq ikisinden de daha sorunsuz, parçası daha rahat bulunan, yürütmesi ve kullanması daha kolay, daha pratik bir motor.

Para senin dicem de, fikri anlamış olman lazım.

Sıfır motoru kredi kartına taksitle buluyorsun. Bütçen yetmiyorsa bütçen yeten bir motora bakıyorsun. Burada sana para verecek halimiz olmadığına göre yukarıda yaptığım öneriyi yapmaktan başka şansımız yok.

Edit: şunu da ekliyim, alabildiğin scooter, alamadığın racing motordan iyidir.

Sağlam olmayan bol kronikli motor isteyen bir genç daha. Ben arkadaşıma sağlam bir scooter almasını önerdim oda hiç beğenmiyorum görünüşünü deyip Drift L aldı.
Sonuç ne dersin? Motor indi 30 k civarı masraf açtı sattı motoru.😀
Çinli motor alma.

Hocam adamakıllı bir kroniğini duymadım daha. Drift L zaten almam ancak SRK'ların ne gibi bir kroniği olabilir? SRK 125S veya SRK 125R kullanan arkadaşlarım var gayet de memnunlar bakımlarını yaptırdığın sürece bir sıkıntı olmayacağını söylüyorlar. Büyük ve yakışıklı motorlardan istiyorum scooter tarzı motorlar inanın hiç hoşuma gitmiyor. Yuki taro GP2 baktım ancak ona plastik ve parçası bulunamayan motor dediler. Şu anda SRK 125 ve Yuki taro GP2 bakıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı