Hiç hile kullandınız mı?

GTA VC, Empires Allies ve bunlardan yıllar yıllar sonra dün gece Origins'te yaptım. Seviye geçmek ve görev yapmak iğrenç gerçekten bu oyunda. Seviyeyi 40 yaptım şimdi hikayenin tadı çıkıyor.

CS 1.6 da kullanmıştım daha hiçbir oyunda kullanmadım.

15-16 yaşımdayken standoff 2 adlı oyuna kendi yaptığım aimbot ve wallhack hilelerini kullandım. Neden yaptın diye sorarsan oyunda 15 FPS alıyordum ve bir oyuncu karşıma çıktığında FPS yerleri gördüğü için ateş edemeden ölüyordum. Hile sayılır mı bilmem ama Minecraft serverlarında makro kullanıyordum.

Son düzenleme:
Singleplayer oyunlarda New Game + mantığı gibi yeniden başlayınca keyif kaçırmayacak şekilde hile yapıyorum. Online oyunlar için böyle bir şeye kalkışmadım.

GTA 5 Para hilesi online olarak
Offline oyunların çoğunda yapmışımdır.

Hiç oyunda hile yaptınız mı hangi oyunda kullanınız?

Hile kullananlara herkes laf eder ama herkes kullanmıştır garanti veriyorum ben CS de hile kullanmıyordum rakip hile geldiğinde falan hep sövüyordum bir gün kendim açtım artık sövmek aklımdan bile geçmiyor acayip sarıyor hilelere laf etmeyin(rekabetçi girmemeleri dışında)

Zamanında Subway Surfers oyununda kullanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…