Hiç hile kullandınız mı?

Wolfteam'de kullanırdım zamanında. Aim için falan değilde karakter, takla gibi şeyler için. Malum sürekli para yatırıp alamıyorduk 😁

Şu anda da sayılırsa LoL Skin falan kullanıyorum.
 
11-12 sene önce Wild Ones'ta çok fazla hile yapmıştım hatta kendim hile scriptleri yazarak videolarını çekip YouTube'da paylaşıyordum. Oyunda hile işini o kadar büyütmüştüm ki 2-3k beğenili Facebook sayfam bile vardı o tarihlerde xD.

Yine yaklaşık 10-11 sene önce Transformice'da da her türlü hileyi yapmıştım, bunların da videolarını çekerek yayınlıyordum ancak oyunda sürekli banladıkları için Wild Ones'ta olduğu gibi uzun süre hile kullanamamıştım.
 
GTA serisi, The Elder Scrolls serisi gibi hikayeli oyunlarda oyunun kendi hilesini kullanmıştım. Far Cry 3'te de trainer kullanmıştım. WolfTeam'de ise sadece karakter hilesi kullanmıştım oynanışı etkileyecek bir hile değildi yani. Ama hileydi işte.
 
CS de Kazaklar ve Ruslar beni çileden çıkarmıştı. Tabii o zamanlar oyunu 18 liraya bahar indiriminden koparmıştım kaybedecek bir şeyim yoktu. Çünkü oyun zaten ucuzdu.
 
GTA San Andreas'da çok hile kullanırdım. Ama görevleri bitirmek için değil. Eğlenmek için. Mesela halka silah veren ve isyan başlatan hileyi yazardım. Sonra taksicilik yapardım. Arada bir öylesine halen girip yapıyorum. Öyle eğlenceli geliyordu bana. Tabii ki ölme ihtimalimde yükseliyordu.
 

Geri
Yukarı