Hiç kısa sürede bitebilecek bir oyuna günlerinizi verdiniz mi?

Ben o oyuna denk gelemedim. Açıkçası her hafta gazetede oyun gelirdi o yıllarda. O zamanlar çok güzel bir oyun vardı. Ama benim W tuşu bozuk olduğundan ve ok tuşlarıyla karakteri yönlendiremediğimden hep geri geri oynardım oyunu... O W tuşundan ne çektim ben. Çok sevdiğim bir oyunun başlatma tuşu W'ydi W
Her oyunda standartlaşmış enter tuşunu başlatma tuşu yapmak çok mu zordu acaba.

Hocam yazmayı unutmuşum Infinity Blade serisi iOS cihazlar için. 😅

İlk pc'de 64 MB ekran kartım vardı. Ve 3 yıl benimle kaldı. Işte NFS ile hikayem budur.
İlk pc'de Gta Vice city vardı. O da bir abla sayesinde elime geçti. Şimdi yüzünü hatırlamıyorum ama gerçekten onun sayesinde gta vice city ile tanışıp o güzel zamanları geçirdim. Oyun ikidebir bozulurdu her bozulduğunda gelir yapardı. Çok iyi bir insandı.

Unreal Engine 3 mobilde bu oyunlardan daha üstün bir oyun görmemiştir hocam PC oyunu sanmanız çok normal.
Dediğiniz gibi ben direk PC oyunu diye atladım. Cidden çok güzel grafikleri var. Hatta güncel bir oyun bile sandım ilk başta.

İlk pc'de Gta Vice city vardı. O da bir abla sayesinde elime geçti. Şimdi yüzünü hatırlamıyorum ama gerçekten onun sayesinde gta vice city ile tanışıp o güzel zamanları geçirdim. Oyun ikidebir bozulurdu her bozulduğunda gelir yapardı. Çok iyi bir insandı.
Evden baya uzakta bir abide o zamanlar yıl 2010 falan TB'lerce oyun vardı CD'ye atar 50 kuruşa satardı bende alırdım yemem içmem oyun alır denerdim. Sırf bunun için dükkanlar vardı. İlk DVD oyunum Crysis 2 idi ve oyun Türkçe idi aga bunu bilmeden bu oyunu almıştım ben.

Evden baya uzakta bir abide o zamanlar yıl 2010 falan TB'lerce oyun vardı CD'ye atar 50 kuruşa satardı bende alırdım yemem içmem oyun alır denerdim. Sırf bunun için dükkanlar vardı. İlk DVD oyunum Crysis 2 idi ve oyun Türkçe idi aga bunu bilmeden bu oyunu almıştım ben.
Çok şanslısın. Annem bana Euro Truck oyunlarından birini almıştı. Türkçe değildi ama çok güzeldi.

Oyunlar güzel miydi. Genelde bilgisayarcılara kasayı götürerek oyun indirtirdik para da veriridik. 10 oyun yükleseler 4'ü açılmaz 3'ü çok kötü çıkar geriye kalan 3 tanesi güzeldir ama sonradan açılmamaya başlar.

Son düzenleme:
Assassin's Creed Valhalla, 150 saat, neden bilmiyorum ama Ubisoft'u kanım kadar sevmezken şu oyuna bayılıyorum. Kafamda bu oyunu bir AC oyunu değil de viking bir karakteri yönettiğim rol yapma oyunu olarak kurguladığım için oyun bana çok güzel geliyor, haritadaki her yere gitmeye çalışıyorum, boş boş geziyorum, adam öldürüyorum, RAID atıyorum, hazine arıyorum, yan görev yapıyorum, çok hoşuma gidiyor bu oyun.

Belki de tam bir Orta Çağ'da geçen fantezi temasına olan sevgim içindir, özellikle oyunun geçtiği dönem viking çağı olarak da tabir edebileceğimiz dönemin içinde 872–878 yıllarında geçtiği için o dönemin tarihini de iyi yansıtabilmişler, İngiltere'nin bebek adımları olduğu dönemler çok hoş. Zaten Ubisoft son AC oyunlarında temasını hep çok iyi yansıtmıştır ama hep bir şeyler eksik kalmıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı