Hiç korku filmi izlediniz mi?

Siccin 7'de hep kabus görüyorlardı.
Cinli filmleri şahsen sevmiyorum. Özellikle siccin,dabbe gibi çünkü olaylar hep benzer ve mantık hatalarıyla dolu olur. İzleyiciyi korkutma teknikleri basit jumpscarelerdir.
Hemde doğa üstü, gerçek olmayan şeyler daha az korkutucu bence.

Beni korkudan çok gerilim tetikliyor. Film olarak değil de oyun olarak örnek verebilirim, Resident Evil veya Outlast serileri beni pek korkutmuyor ama Dead Space vaya Subnautica gibi gerilimi yüksek korku dozu düşük oyunlar beni daha çok heyecanlandırıyor.

Açıkçası Türk korku filmlerini hiç izlemedim çünkü aşırı dandik olduklarını düşünmekle beraber hep ama hep aynı konular var. Yok işte cindir musallatıdır falan. Eğer kaliteli korku filmi veya gerilim filmi istiyorsanız: Lake Mungo, Rec, Blair Witch (2016 veya ilk çıkanı artık size kalmış), hadi bir de sinister olsun. Onun dışında diğerleri çok klişe özellikle Conjuring serisi. Korkunç değil demiyorum fakat hep aynı konu adamı sıkar.

Peki önerdiklerimde korktum veya gerildim mi? Kesinlikle. Eğer çok Jumpscare'lı filmlerden ilallah ettiyseniz bunlara göz atabilirsiniz. Şahsen pişman olacağınızı da düşünmüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı