Hiç replika telefon kullandınız mı?

Ne bir kaç ayı hocam tüm lise hayatım replika telefon ile geçti

Samsung s3 var bende. Derslere odaklanamıyorum diye almışlardı annemler. Pek bir faydası olmadı açıkçası. Şimdi de bilgisayara sardım.

Tabii ama insan merak ediyor acaba nasıllar diye, internette replika iPhone telefonlar falan satılıyor Apple whact benzeri saatime ve AirPods benzeri kulaklığım için çok yakışıyor.

Kesinlikle almayın. Sağlığa çok zararları var. Ayrıca doğru düzgün de çalışmıyorlar.

Hocam sadece sar değerinin ne olduğunu araştırın ve önemini o zaten size almanın ne kadar zararlı olduğunu gösterir çünkü replika telefonlar hem sar değeri açısından hem de güvenlik açısından sıkıntılı.

Babama orjinal diye çakma LG K serisi birkaç telefon satmışlar. Birini kullandım bir yıl. Orjinal o model telefondan daha sağlamdı ve daha hızlıydı. Tuhaf bir durumdu bu baya.

Babama orjinal diye çakma LG K serisi birkaç telefon satmışlar. Birini kullandım bir yıl. Orjinal o model telefondan daha sağlamdı ve daha hızlıydı. Tuhaf bir durumdu bu baya.
Çakma telefon hocam, ne çıkacağı belli olmaz

Çakma telefon hocam, ne çıkacağı belli olmaz

Harbiden öyle. Bazısı var orjinalinden sağlam. Bir model vardı Samsung marka. Onun çakmaları patlamıyordu, orijinali patlıyordu. Aklıma o geldi.

Replika telefonlar da kaliteli olmuyor ek olarak. Replika almaktansa biraz daha üstüne koyup gerekirse taksitle ortalama bir telefon almak kat kat daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…