EMESTI Hectopat Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 180 Makaleler 5 Çözümler 4 17 Şubat 2019 #11 George Orwell'dan "Hayvan Çiftliği", gerçekten klasikleşmiş ve çok seri biçimde okunabilecek hoş bir kitaptır. Dikkate almanızı öneririm...
George Orwell'dan "Hayvan Çiftliği", gerçekten klasikleşmiş ve çok seri biçimde okunabilecek hoş bir kitaptır. Dikkate almanızı öneririm...
dksişm Centipat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 796 Çözümler 1 21 Aralık 2021 #12 Geç ve klasik olacak ama Harry Potter serisi.
Evilmonster Kilopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 767 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştiricisi 21 Aralık 2021 #13 Yakın zamanda Alamut Kalesi'ni okudum ve beğendim, akıcıydı. Tavsiye ederim.
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 2 21 Aralık 2021 #14 alpagoo dedi: Arkadaşlar ben kitap okurken çok sıkılıyorum kötü tercih yaptığım için, bana hiç sıkılmadan okuyacağım macera türü kitap önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam Tür Maceramı Hatırlamıyorum Ama Zamanımda 4 Kere Sıkılmadan Okuyup Bitirdiğim Pal Sokağı Çocukları Var.
alpagoo dedi: Arkadaşlar ben kitap okurken çok sıkılıyorum kötü tercih yaptığım için, bana hiç sıkılmadan okuyacağım macera türü kitap önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam Tür Maceramı Hatırlamıyorum Ama Zamanımda 4 Kere Sıkılmadan Okuyup Bitirdiğim Pal Sokağı Çocukları Var.