Hiçbir iletişim olmadan Paman Güvende ile satılan Razer Blackwidow V3 TKL klavye onaylanmalı mı?

Altan1103

Femtopat
Daha fazla  
Razer Blackwidow V3 TKL klavyemi ilana koymuştum. Birisi hiçbir şey yazmadan Param Güvende ile satın aldı. Hiçbir şey yazmamış olması beni işkillendirdi. Satın alımı onaylayıp göndermeli miyim?

Razer Blackwidow V3 TKL klavyemi ilana koymuştum. Birisi hiçbir şey yazmadan Param Güvende ile satın aldı. Hiçbir şey yazmamış olması beni işkillendirdi. Satın alımı onaylayıp göndermeli miyim?

Bazıları böyle yapıyor ve anında onaylıyorlar, 3 kere başıma geldi 2'si anında onayladı diğeri 1 gün sonra onayladı. Ufak miktar alışverişi değildi. Belki soru sormaya üşendi ve direkt almak istedi.

Ben hiç kabul etmem bu riski, alıcı iletişime geçmediği sürece onaylamıyorum. Özellikle de Param Güvende gibi satıcı için riskli bir sistemde.

Hocam geçen hafta 4K'ya ram sattım. Adamın biri direkt Param Güvende ile satın almış. Verdiğim ürün de sağlamdı zaten, 3-4 güne kargo adama ulaştı hemen onayladı. Ve sorunsuz geçti.

Bence bir şey olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı