Hiçbir işte çalışamıyorum

Bende aynıyım. Bu arada konu eski imiş. Hala aynı mısın?
Hala aynıyım evet çalışmıyorum. Denemeyi bile bıraktım. Yazılım öğreniyorum. Üniversite son senedeyim. Ya kendime dükkan açarım yada Freelance çalışırım. Babadan bana ev ve yetim maaşı kaldığı için asgari tutarda geçinebiliyorum. İnsanlar bu şartlarda nasıl çalışıyor anlam veremiyorum. #köleliğehayır

@SuiCast benden büyükmüşsün benim işim daha zor okumuyorumda evde boşum bizde kirada oturmuyoruz ne diyelim umarım bu durumdan kurtuluruz.

Size bir öneri vermek istiyorum. En uzun çalıştığım yer sanayiydi. Vasıfsız işçilik yerine sanayi gibi bir şeyler öğrenip üretebileceğiniz yerlerde çalışırsanız iyi olur. Bilgi ve becerinizle bir şeyler yapınca insanların size saygısı oluyor. İşinizi öğrendikçe değeriniz artıyor. Kovmak istemiyorlar, işten çıkmayacaksın değil mi diye soruyorlar vb. Kafa yapısı olarak daha rahat insanlar oluyor ve son olarak en önemlisi geleceğiniz oluyor. Kim zengin olmak istemez ki.

Tabii 1-2 eksi yanı var. Çok yoruluyorsunuz ve en az 5-6 ay boyunca az para ile çalışıyorsunuz.

Size bir öneri vermek istiyorum. En uzun çalıştığım yer sanayiydi. Vasıfsız işçilik yerine sanayi gibi bir şeyler öğrenip üretebileceğiniz yerlerde çalışırsanız iyi olur. Bilgi ve becerinizle bir şeyler yapınca insanların size saygısı oluyor. İşinizi öğrendikçe değeriniz artıyor. Kovmak istemiyorlar, işten çıkmayacaksın değil mi diye soruyorlar vb. Kafa yapısı olarak daha rahat insanlar oluyor ve son olarak en önemlisi geleceğiniz oluyor. Kim zengin olmak istemez ki.

Tabii 1-2 eksi yanı var. Çok yoruluyorsunuz ve en az 5-6 ay boyunca az para ile çalışıyorsunuz.
Allah kolaylık versin bende günde 12 saat çalışıyorum en az günün yarısı düğün salonunda 5 saatlik uykuyla her gün çalışıyorum zor vücutta tükenicek zaten ilerde bu gidişle fazla yaşamam zaten.

Boş ver hayat uyansın.
Sistem beni dışına itiyorsa, bende onu arşa çıkaracak değilim.

Yaşın kaç merak ettim. Ayrıca bende de el becerisi yok

Üniversitede hangi bölümü okudun mezun oldun mu
Yaşım 23 hocam. Bilgisayar programcılığı okuyorum ama okulu bitirmedim bilerek. Bedava sağlık sigortası ve burs için. Son 1 dersim kaldı onu da son ana kadar bekletiyorum.

Geri
Yukarı