Hiçbir kod bilgisine gerek kalmadan uygulamanızı yapın

Makaleler
2
Windows Phone App Studio Beta, uygulama geliştirmeye meraklı ama bu konuda herhangi bir deneyimi veya eğitimi olmayan herkese kolaylıkla uygulama geliştirme fırsatı sunuyor. Aynı zamanda deneyimli uygulama geliştiricilerin işini çok büyük ölçüde kolaylaştırıyor ve onlara zaman kazandırıyor. Uygulamaların hayatımızdaki önemi ve sayısı her geçen yıl katlanarak artmasına rağmen uygulama geliştirme piyasası daha yeni şekillenmeye başladı. Bu uygulama dünyasındaki yazılımcıların geliştirdiği, kullanıcı deneyimine çağ atlatan uygulamalar sayesinde akıllı telefonlarımız artık bizim ayrılmaz bir parçamız hale geldi. Bu yüzden uygulama dünyasını artık yeni Web olarak düşünebiliriz.

Daha fazlası için: Windows Phone App Studio Beta ile artık isteyen herkes kolaylıkla uygulama geliştirebilir! | Microsoft Türkiye Blog

Oyun yapamıyormuyuz ;)

- - - Güncellendi - - -

Bu arada senin yaptığın bir uygulama var mı ?

- - - Güncellendi - - -

Basit bir tane yaptım . Tebrikler başvurunuz başarıyla oluşturuldu dedi. Markete girdim baktım yok gözükmüyor :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı