Hocam onu hesaplamadım, şimdi ben evime yakın olan okula gidip rica etsem alırlar mı beni diğer 2. nakil dönemimde 0 gözüküyordu bazı okullar oraya da almışlar yine öğrenci.
Hocam onu hesaplamadım, şimdi ben evime yakın olan okula gidip rica etsem alırlar mı beni diğer 2. nakil dönemimde 0 gözüküyordu bazı okullar oraya da almışlar yine öğrenci.
Off gerçekten çıldıracağım Allahım yardım et.Hocam şansınızı denemek istiyorsanız yapın ama zannetmiyorum.
Off gerçekten çıldıracağım Allah'ım yardım et.
Hocam stres yapmayın dediğim gibi açığa geçersiniz okulu sevmezseniz.
Hocam niye beceremeyesiniz ki eğer kendinizi kurtarmak ve iyi bir hayat kurmak istiyorsanız kendiniz çalışın youtubeden açık lise kanalları vardi onlara bakabilirsinizAçık yapamam ben beceremem disiplin falan zor.
Off gerçekten çıldıracağım Allah'ım yardım et.
Hocam niye beceremeyesiniz ki eğer kendinizi kurtarmak ve iyi bir hayat kurmak istiyorsanız kendiniz çalışın YouTube'dan açık lise kanalları vardi onlara bakabilirsiniz.
Bir de özel bir hastalığınız varsa rapor alıp evinize yakın olan istediğiniz liseye yerlesebilirsiniz.
Herhangi bir hastalığım yok hocam, şu tercih durumu üzdü beni ev ortamından açık liseyi beceremem ben off ne yapacağım ya diğer 2. nakilde 0 gözüküyordu ama yine aldılar o nasıl oldu onu anlamadım alırlar mı acaba yine?
Herhangi bir hastalığım yok hocam, şu tercih durumu üzdü beni ev ortamından açık liseyi beceremem ben off ne yapacağım ya diğer 2. nakilde 0 gözüküyordu ama yine aldılar o nasıl oldu onu anlamadım alırlar mı acaba yine?
Şansınızı deneyin hocam ama alınan kişiler özel hastalığı olan olabilir çok ümitlenmeyin.
Aile destek olur mu evden çalışırsanız hocam durumunuzu anlatsanız dinler mi yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.