Hiçbir şey yapmadan tüm gün yatıyorum

itskaarina

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar liseden mezun oldum geçen sene, 6-7 aydır böyleyim hiçbir şey yapmıyorum tüm gün evde yatıyorum eskiden her gün dışarıdaydım. Şimdi çıkmak istemiyorum sınava 2 ay kaldı ama çalışmıyorum. Kütüphaneye gidersem çalışırım birkaç saat o kadar ama evde asla çalışmıyorum. Haftada rahat 60-70 saat telefonla ilgileniyorum, psikoloğa gidersem de dalga geçer diye korkuyorum. Daha önce de başıma geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar liseden mezun oldum geçen sene, 6-7 aydır böyleyim hiçbir şey yapmıyorum tüm gün evde yatıyorum eskiden her gün dışarıdaydım. Şimdi çıkmak istemiyorum sınava 2 ay kaldı ama çalışmıyorum. Kütüphaneye gidersem çalışırım birkaç saat o kadar ama evde asla çalışmıyorum. Haftada rahat 60-70 saat telefonla ilgileniyorum, psikoloğa gidersem de dalga geçer diye korkuyorum. Daha önce de başıma geldi.

Bunun benzerini yaşayan birisi olarak tek fark lise terkim ve iş hayatımda yok benimki daha çok isteksizlik ümitsizlik gibi bir şey umarım aradığını bulursun iyi sosyaller.

Zor durumdasın anladım normal bir his.
Psikologdan çekinme başkasını dene hepsi aynı değilsınava az kaldı çalışamaman riskli kütüphanede çalış oluyorsa telefonu azalt yavaş yavaş yardım almak iyi olabilir düşün
Bunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı